Sa Milanom je gotovo, ali Ibra nema nameru da stane - stigao poziv starih prijatelja

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.05.23. | 18:06

Navodno, čak 90 odsto detalja već utanačeno...

Njegov drugi mandat na san Siru bliži se kraju, sve ukazuje da će Zlatan Ibrahimović (41) napustiti Milan kada mu s poslednjim danom juna meseca istekne ugovor, međutim to ne znači da će Šveđanin staviti tačku na sjajnu karijeru.

Kako javlja FootMercato, a prenose brojni mediji u Italiji, Ibra je veoma blizu dogovora sa Moncom oko jednogodišnjeg ugovora. Isti izvor ide čak toliko daleko da tvrdi kako je 90 odsto detalja utanačeno i da je vrlo izvesno da će Zlatan od leta obući dres kluba koji vrlo uspešno privodi kraju prvu sezonu u Seriji A.

Izabrane vesti

Čvrsta veza, razume se, postoji, i oličena je u velikom prijateljstvu Zlatana Ibrahimovića i tandema što vodi Moncu - Silvio Berluskoni / Adrijano Galijani. Njih dvojica maštali su o angažovanju velike zvezde dok još nisu ušli u elitni rang italijanskog fudbala, ubeđivali Ibru, ali su zov Milana i ljubav prema Rosonerima u to vreme bili jači.

Sada su se kockice, izgleda, sklopile.

Milan gaji veliko poštovanje prema Ibrahimoviću, on je i u drugom mandatu uradio mnogo za sedmostrukog prvaka Evrope, međutim svi u klubu, baš kao i sam igrač, svesni su da je vreme za rastanak.

Ibra je daleko od nivoa na kom je nekada bio, godine i povrede učinile su svoje, a Milan iduće sezone mora da napravi novi korak napred u nastojanju da se vrati na staze stare slave.

Monci bi, s druge strane, njegov dolazak mnogo značio na unapređenju renomea kluba. O marketingu da i ne govorimo...

Ibrahimović je ove sezone odigrao tek 144 minuta i postigao jedan gol.


tagovi

Zlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara