Trenutak kada Kristijan Pulišić pogađa prečku protiv Engleske (©Reuters)
Trenutak kada Kristijan Pulišić pogađa prečku protiv Engleske (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Kad te mnogo ne zaboli iks Engleza iako si pao tiket zbog njih

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.22. | 11:48

Dosad je za 5 dana podeljeno 2.750.000 dinara igračima koji su pali na jedan par

Sportsko klađenje i sreća često idu ruku pod ruku. U Mozzartu se tokom Svetskog prvenstva u Kataru formira ekipa koja ne gubi, jer svakog takmičarskog dana Mundijala 11 "srećnih gubitnika" dobija po 50.000 dinara. Tokom uvodnih pet dana globalne smotre najboljih 55 igrača učlanilo se u ovaj tim i podelilo 2.750.000 dinara.

Jedan od njih tokom petka je pao tiket zbog Engleske i Sjedinjenih Američkih Država, koji su odigrali meč bez golova. Naš igrač se kladio da će više golova da bude postignuto u prvom poluvremenu, ali ih nije dočekao i to je bio jedini kiks na tiketu koji je sadržao ukupnu kvotu 1021,94 sa svih šest parova sa igrom vg prvo.

Izabrane vesti

Da kladilac ne sanja prečku Kristijana Pulišića iz finiša prvog poluvremena pobrinuo se Mozzart, pa je umesto potencijalnog dobitka 102.193,56 dinara dobio više nego odličnu novčanu nagradu od 50.000, jer je njegov tiket bio među 11 sa najvećom pogođenom kvotom uz jedan promašeni par tog dana.

Kako da postaneš deo tima koji ne gubi?

Prvo, potrebno je da igraš tikete u Mozzartu, na uplatnom mestu ili onlajn, preko sajta mozzartbet.com.

Zatim, potrebno je da imaš tiket koji je uplaćen tokom takmičarskog dana i na kojem se nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu moraš da imaš bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno minimum četiri para i da si uplatio bar 50 dinara. (Na primer, ako uzmemo 26. novembar, tiket treba da bude uplaćen tog dana između 00.01 i 23.59, da sadrži bar četiri para, između ostalog i bar jednu od utakmica Tunis - Australija, Poljska - Saudijska Arabija, Francuska - Danska i Argentina - Meksiko, i da se ostali parovi, nebitno iz kog sporta, takođe igraju tog dana).

Najvažniji uslov je, naravno, da su na tiketu pogođeni svi parovi, osim jednog.

Kada ispuniš ove uslove, ako si među 11 onih s najvećom kvotom (ne računajući promašen par), osvojićeš 50.000 dinara.

Igraj na najbolju ponudu na Mundijal u Mozzartu i ne brini. Budi pobednik.


tagovi

naplati najveći promašajnaplati promašajKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara