Saša Ilić (Foto: ©MN Press)
Saša Ilić (Foto: ©MN Press)

Saša Ilić će ipak preuzeti CSKA

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.05.22. | 18:27

Alan Pardju razočarao upravu kluba iz Sofije; pregovori sa srpskim stručnjakom u završnoj fazi, tvrde bugarski mediji

Novi preokret u priči između Saše Ilića i CSKA iz Sofije. Srpski strateg ipak će preuzeti klub iz glavnog grada Bugarske, javljaju tamošnji mediji.

BTA piše da su pregovori u odmakloj fazi i da su dve strane blizu dogovora, te da bi legenda Partizana trebalo da odmeni Alana Pardjua za kormilom Crvenih.

Izabrane vesti

Podsetimo, Ilić se u vezu sa CSKA dovodio pre oko mesec dana, nedugo nakon rastanka sa Čukaričkim, ali je tada odbio ponudu bugarskog velikana. Uprava kluba se tada okrenula Pardjuu kao privremenom rešenju – već obavljao ulogu tehničkog direktora u klubu – da bi mu plasmanom u finale Kupa ponudila saradnju do kraja iduće sezone.

Ipak, malo je čelnim ljudima CSKA bilo potrebno da se predomisle. Pardju je izgubio finale Kupa od gradskog rivala Levskog, dok je u plej-ofu dobio tek jednu od pet utakmica, što je upravu navelo da odgovor potraži na drugom mestu. Odnosno, da još jednom pokuša sa starom željom. I izgleda da je upalilo.

Bugarski mediji navode da se CSKA uveliko priprema za novu sezonu. Sportski sektor je već naciljao nekolicinu pojačanja, a sa velikim brojem njih uskoro bi trebalo da zaključi posao, tvrdi tamošnji Sportal.bg.


tagovi

Saša IlićCSKA Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara