Sat vremena se nije video, a onda je pokazao da je velemajstor (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.11.22. | 21:37

Rišarlison u rasponu od 11 minuta postigao dva gola, od kojih će drugi bez sumnje biti u izboru za jedan od najlepših na Mundijalu u Kataru

Dobrih sat vremena reprezentacija Srbije je prolazila kroz uspone i padove u igri, zahvaljujući Vanji Milinković Saviću imala pozitivan rezultat i pod kontrolom držala gotovo neprimetnog Rišarlisona, ali napadač Totenhema u potom u rasponu od 11 minuta igre pokazao kakav je velemajstor. Postigao je dva gola (62. i 73. minut) od kojih će drugi bez sumnje biti u izboru za jedan od najlepših na Mundijalu u Kataru.

Pala je u 62. minutu koncentracija izabranicima Vladimira Stojkovića Piksija. Vinisijus Žunior je opasno gađao iz levog ugla nakon prodora Nejmara, uspeo je taj neugodan udarac da odbrani Vanja, ali je Rišarlison na vrhu peterca bio brži od Strahinje Pavlovića.

Izabrane vesti

Taj trenutak je dao jasan znak Piksiju da je pravi trenutak da se pređe na formaciju sa dvojicom napadača koja nas je krasila u proteklom periodu, pa su tek tada počele da se ređaju opasnosti pred golom Alisona. Ipak, u jeku tih napada usledio je trenutak u kojem je bilo gotovo nemoguće odbraniti se. Posle dodavanja Vinisijusa Žuniora, Rišarlison je sam sebi namestio polumakazice i na fantastičan način poslao loptu u mrežu nemoćnog golmana Srbije.



tagovi

Katar2022Rišarlison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara