©MN Press
©MN Press

Milojević o Radničkom: Sijaset zanimljivih i brzih fudbalera, ne odustaju od svog stila

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 17:19

"Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju", kaže streteg crveno-belih

Crvena zvezda je jedina ekipa koja je ovog proleća nanela ubedljiv poraz ekipi Radničkog iz Kragujevca, ali su na Marakani oprezni pred sutrašnji okršaj sa ekipom Feđe Dudića (18.30), čiji kvalitet izuzetno cene.

Vladan Milojević smatra da su Kragujevčani apsolutno zasluženo na četvrtom mestu Mozzart Bet Superlige, jer igraju konstatno dobro na visokom nivou.

Izabrane vesti

Otvorena igra ih je prošli put skupo koštala na stadionu Rajko Mitić, ali su nastavili da igraju na isti način, pa se još uvek nalaze na poziciji koja vodi u evropska takmičenja naredne sezone.

"Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da treba obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč", počeo je Milojević.

Još uvek se naš trener nije opredelio za startnih 11.

"Videćemo danas posle treninga ko će sutra da zaigra, ali dobra je stvar da nemamo zdravstvenih problema u ekipi i da su svi manje-više spremni".

Iskoristio je Milojević priliku i da pozove navijače na utakmicu.

"Nadam se da će doći u što većem broju. Zaista ne sumnjam u njih i u to da će biti dobra poseta sutra, jer su uvek tu za nas. Nedelja je, neradan dan, tako da verujem u ispunjene tribine", zaključio je Milojević.


tagovi

Vladan MilojevićFeđa Dudić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara