Skandal: Najlošije sudije su u Premijer ligi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.03.19. | 13:25

Šta se ovo dogodilo na Enfildu, Andre Mariner strašno oštetio Liverpul

Skandal, skandal, skandal!

Sada više nema nikakve dileme - najlošiji arbitri rade u Premijer ligi! Možda je najmoćnija liga na svetu, ali sudije su im, blago rečeno, skandalozne! Posle svih gluposti koje su nam ostrvski delioci pravde servirali poslednjih meseci, pa i godina, na Enfildu smo danas prisustvovali vrhuncu amaterskog suđenja. Ovog puta u režiji Andrea Marinera. Ovo nema nikakve veze sa Liverpulom, Barnlijem, ili bilo kim drugim - Andre Mariner je ozbiljno oštetio Redse i pogodak Ešlija Vestvuda direktno iz kornera potpuno bacio u zapećak! 

Izabrane vesti

Gola verovatno i ne bi bilo da je Alison Beker imao slobodu da komanduje u svom prostoru. Umesto toga, Mariner je dozvolio Džejmsu Tarkovskom i Džeku Korku da na sve dozvoljene i nedozvoljene načine zasmetaju brazilskom golmanu i spreče ga da zaustavi loptu u visokom letu! Cela situacija otišla je toliko daleko da je Tarkovski bukvalno zajahao Alisona, a Mariner uopšte nije reagovao. 

Liverpul je ubrzo stigao do izjednačenja preko Firmina, onda i okrenuo rezultat uz gol Manea, ali ostaje gorak ukus u ustima posle skandalozne odluke iskusnog arbitra da apsolutno ništa ne dosudi u ovoj situaciji...

Foto: Reuters


tagovi

Alison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara