Sadio Mane
Sadio Mane

Skromni i velikodušni momak u telu superzvezde: Mane ostao 105 minuta sa navijačima i potpisao 1.000 autograma

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 15:15

Možete li da zamislite bilo kog drugog fudbalera top klase da uradi nešto slično?

Dobrotvorni rad, neizmerna skromnost... Toliko donacija, sagrađenih bolnica, škola, novčane podrške u rodnom Senegalu. Sadio Mane godinama unazad nosi medijsku etiketu jednog od najdivnijih ljudi u modernom fudbalu, a potvrdiće je i svi navijači Bajerna koji su se jutros našli kod predstavništva i trening centra minhenskog klub u Zabener štrase. Pred očima im se odvijao nesvakidašnji momenat. Senegalac je posvetio više od sat i po vremena u priči, druženju sa pristalicama kluba i potpisivanju autograma.

Nije bio jedini. Dajo Upamekano i Matijs De Liht zadržali su se oko pola sata, Tomas Miler i trener Julijan Nagelsman možda i celih 45 minuta. Ali Mane je ispoštovao sve prisutne navijače, do poslednjeg. Poklonio je vernim fanovima 105 minuta i podelio oko 1.000 autograma. Pada li vam na pamet fudbaler top klase koji bi uradio nešto slično?

Izabrane vesti

Uzimao je Mane telefone navijača u svoje ruke, fotografisao selfije, povremeno zbijao šale sa prisutnima... Nije bilo lošeg raspoloženja ni kod njega, ni kod ostalih fudbalera šampiona Nemačke, iako je dan ranije odigrao razočaravajućih 1:1 na gostovanju Union Berlinu.

Jučerašnji dobitnik puta za Katar na meč Brazil - Srbija pogodio je kvotu 226,03.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik?

Čitava priča savršeno se uklapa Maneov portret i imidž skromnog momka u telu velike fudbalske zvezde. A potvrdio je to recimo i nakon gostovanja Liverpula u Beogradu na kojem je engleski velikan poražen 2:0 od Crvene zvezde. Nakon utakmice, u miks zoni, Mohamed Salah i ostatak ekipe uglavnom su eskivirali srpske novinare, dok je Mane raširio osmeh na licu i ponudio se za izjavu, pre nego što ga je klupski portparol rekao da nema davanja izjava.




tagovi

Sadio ManeBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara