©Reuters
©Reuters

Song: Srbija je sjajan tim, čeka nas veliki šou

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.11.22. | 16:10

„Neću o detaljima, ali znamo šta treba da radimo da bismo pronašli slabe tačke rivala“, ocenio selektor Kameruna

Rekao je Rigobert Song, selektor Kameruna, posle žreba za grupnu fazu da ne poznaje nijednog fudbalera Srbije, ali je u međuvremenu, normalno, uradio domaći zadatak.

Ipak, ni dan uoči meča sa Srbijom nije želeo da otkriva ko mu se od Orlova posebno sviđa, ko ga impresionira, ali je dao kompliment ekipi Dragana Stojkovića da su veliki tim.

Izabrane vesti

„Koga bih izdvojio od srpskih igrača? To je malo škakljivo pitanje. Gledao sam utakmicu protiv Brazila i video sam sjajan tim koji mnogo poštujemo. Znamo šta bi trebalo da uradiko kako bismo pronašli slabe tačke rivala sutra, kako da ih prepoznamo. Bila je odlična utakmica sa Brazilom, tako da će i sutra biti sjajan šou. Moji igrači moraće da se suoče sa vrlo jakim protivnikom, ali učinićemo sve da osvojimo tri boda“, poručio je Rigobert Song.

Kamerun je na prvom koraku poražen od Švajcarske, te utakmicu sa Orlovima dočekuje uz praktično imperativ osvajanja bodova.

„Mislim da smo uspeli da se malo sredimo, svesni smo onog što nas čeka. Pred nama je odlučujuća utakmica, dobro smo pripremljeni. Znamo šta nas očekuje i šta moramo da uradimo. Svi igrači znaju šta treba da urade na svojim pozicijama i jedva čekamo da utakmica počne. Rekao bih da smo svi svesni situacije u kojoj se nalazimo i sa čime smo suočeni. Dobro smo počeli i kada je došlo do drugog poluvremena, nismo mogli da kontrolišemo igru. Izgubili smo igru, koncentraciju, i usledila je kazna. Sada imamo novu generaciju igrača, njihov stav je sjajan, međutim, još moamo da radimo na našoj igri. MI smo tim, koji je zaista borilačkog duha. Ne mogu da kažem da bi trebalo da mnogo razmišljamo o tome, videćemo kako će srvati odvijati. Protiv Srbije moramo da pružimo 100 posto. Verujem u svoj tim, verujem da moji igrači nikada ne treba da odustanu i to želim da vidim na terenu", kazao je Song i istakao da će za duel sa Srbijom promeniti formaciju i postavu.

Očekivanja pred utakmicu izneo je i Faj Kolins, desni bek Kameruna.

"Duel sa Srbijom je veoma važan i moramo da imao u vidu šta smo uradili u prvoj utakmici. Neophodno je da pobedimo sutra, ukoliko želimo da očuvamo nadu. Imamo samopouzdanje i spremni dočekujemo sutrašnji susret. Znamo šta je ulog i da je neophodno da damo sve od sebe. U prvoj utakmici nismo pružili maksimum i sada imamo priliku da to uradimo. Potrebno je da do kraja takmičenja igramo svim srcem", kazao je defanzivac Kameruna.


tagovi

Rigober Songreprezentacija KamerunaKamerunfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara