(©Reuters)
(©Reuters)

Spaleti u Napoliju na još godinu dana

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.02.23. | 15:53

Ugovor će se u junu automatski produžiti

Napoli je na autoputu ka tituli prvaka Italije. Prvoj posle tri decenije. Deluje kao nemoguća misija da neko prestigne tim Lučana Spaletija, ne samo zbog bodovne razlike, nego i zbog impresivnih igara njegove ekipe.

Jasno je da je već sada italijanski stručnjak interesantan mnogim klubovima koji razmišljaju o promeni trenera za narednu sezonu, ali u Napulju ni ne pomišljaju da puste Spaletija da ode. Štaviše, kako piše italijanska štampa, Napoli će u junu automatski aktivirati klauzulu iz ugovora po kojoj se ugovor sa šefom struke produžava na još godinu dana.

Izabrane vesti

To će, međutim, biti samo polazna tačka za pregovore o potpisivanju novog ugovora, na duže staze. Spaleti je od Napolija napravio pravu mašinu, koja melje i u Seriji A i u Ligi šampiona, a malo ko mu je pre početka sezone davao šansu da će se boriti za trofeje.

Spaleti će u toj poslednjoj godini ugovora, koja će se aktivirati u junu, zaraditi 2.700.000 evra. Ali, očekuje se da mu Napoli ponudi više od toga za produžetak saradnje.

Italijanski stručnjak je u domovini do sada osvajao dva Kupa i jedan Superkup sa Romom, dok je titulu prvaka države osvajao dva puta u Rusiji sa Zenitom.


tagovi

Lučano SpaletiNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara