Srbiju će u Beču gledati više od 10.000 naših ljudi

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 18:27

„Uvek ima motiva kad se igra za reprezentaciju“, poručuje Filip Kostić

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Austrije)

Ako je bilo dileme zašto su u FSS odabrali i(li) pristali da igraju u Beču sad je više nema. Stadion lolakne Austrije će biti mesto na kome će naši ljudi napraviti žurku u glavnom gradu ove države, u petak veče i prepoznatljivim koloritom ohrabiti selekciju Dragana Stojkovića pred nastavak evropskih kvalifikacija.

Izabrane vesti

S obzirom da je interesovanje za meč prijateljskog karaktera prevazilazi okvire kakvi su uglavnom bili kad smo ekipe sličnog rejtinga čekali u Beogradu, Piksijevi izabranici će imati snažan vetar u leđa.

Stadion može da primi nešto više od 14.00o navijača, dosad je prodato 7.000 ulaznica, ali će tek biti onih koji će do njih doći, tako da se očekuje više od 10.000 Srba na trbinama“, referisao je Milan Vuković, portparol FSS.

Iako je u nepopularnom terminu, meču se raduje i Filip Kostić.

„Kad je reprezentacija u pitanju uvek je motiv prisutan. Jeste malo nezgodan termin, po okončanju klupske sezone, ali tako je svima. Radujem se svakom okupljanju, kamoli utakmici“, ističe krilo Juventusa, zagledano ka onom što bi moglo da sačeka Orlove naredne godine u ovo doba, na toliko željenom EP. „Valja krenuti od sutrašnje utakmice, da što bolje igramo i spremimo za ono što nas čeka. Imamo naš cioj, spremni smo i siguran sam da ćemo uspeti“. 


tagovi

Filip Kostićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara