Sudijska komisija FSS: Zvezdin gol je regularan

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.09.18. | 09:25

Sportski žurnal tvrdi da odluke Nenada Đokića neće biti predmet polemike

Neizvesnost i dalje traje, i trajaće u nedogled. Takav utisak se stiče dva dana posle 158.večitog derbija, pošto sporan pogodak Boaćija nije zabeležen iz pravog ugla.

Partizan je angažovao geodetu, Crvena zvezda je – odgovorila. Bivše sudije su vrlo umorene, ali Sportski žurnal u današnjem izdanju piše da odluka petog arbitra Nenada Đokića uopšte neće biti predmet polemike na narednoj sednici Sudijske komisije FSS. Navodno, ljudi iz sudijske organizacije imaju veliko poverenje u internacionalca koji je deo Mažićevog tima, posebno jer je u trenutku Boaćijevog šuta i Stojkovićeve odbrane bio odlično pozicioniran.
„Sudeći prema jučerašnjim informacijama na narednoj sednici Sudijske komisije FSS izveštaj sa derbija neće biti predmet veće polemike. Navodno, konačna odluka Danila Grujića na uverljivu i energičnu asistenciju Nenada Đokića dobiće maksimalnu podršku, kao ispravna. Sličan izveštaj očekuje se i od posmatrača suđenja, UEFA posmatrača Boška Jovanetića. Ključna stavka u finalnoj oceni svodi se na jednu reč poverenje“, piše u tekstu Sportskog žurnala, inače poslovično odlično upoznat sa dešavanjima u Sudijskoj komisiji FSS.

Izabrane vesti

Đokić neće biti pod sumnjom ni zbog autoriteta.
„Đokić je godinama neizostavan u evropskom timu Milorada Mažića, obučen i dovoljno iskusan da u delikatnom trenutku donese odluku, uz to je neknopromitovan na domaćim terenima, što je još jedan signal komisiji da uvaži odluku. Pogotovo što nema konkretnijeg materijalnog dokaza“.

(Foto Star Sport)


tagovi

Nenad Đokić158. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara