Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Sve duži red za Vlahovića: Srbin "zaveo" Liverpul i Real

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 18:05

Ime reprezentativca Srbije nalazi sa na spisku želja brojnih evropskih klubova

Dušan Vlahović nastavlja da puni naslovnice širom Evrope. Pred Fiorentinom je sve teži zadatak da zadrži najboljeg strelca, kako se iz dana u dan u trku za njegove usluge uključuju novi klubovi i to ne bilo kakvi. Sam krem evropskog fudbala stao je u red za paraf bivšeg fudbalera Partizana, a listi zainteresovanih priključili su se i Liverpul i madridski Real.

Jasna je namera Fiorentine, želi da ga zadrži u svojim redovima. Klub iz Firence je i u dobroj poziciji, kako sa srpskim napadačem ima potpisanu saradnju do leta 2023. godine. Ipak, ne žele na Artemio Frankiju da im se ponovi situacija sa Federikom Kjezom, koji je jedno vreme bio i van tima zbog želje da promeni sredinu, pre nego što je na kraju završio u Juventusu. Zato su spremni da Vlahoviću ponude novi ugovor i bolje uslove, ali s ozbirom na sve dužu listu zainteresovanih strana, to neće biti nimalo lak zadatak.

Izabrane vesti

Nedelja, 20.45: (5,30) Fiorentina (3,80) Atalanta (1,67)

Od Rome i Milana, koji u 21-godišnjem fudbaleru vide naslednike za Edina Džeka i Zlatana Ibrahimovića, preko Dortmunda, koji bi mogao da ostane bez Erlinga Halanda već na leto, za Vlahovićeve usluge zainteresovani su i RB Lajpcig, Arsenal i Atletiko Madrid. Pojavila se priča da o srpskom napadaču razmišlja i Totenhem, koji se boji da bi Hari Kejn mogao da digne sidro u potrazi za trofejima, a razvoj situacije pomno prati i klub sa Enfilda. Korijere delo Sport tvrdi da je najbolji strelac Viole "zaveo" i klubove poput Liverpula i madridskog Reala.

Veliko interesovanje ne čudi, Vlahović je sa 13 golova deveti strelac Serije A, a od decembra, od kada je u kontinuitetu počeo da trese protivničke mreže i postigao 12 pogodaka, češće su se u listu strelaca na Apeninima upisivali samo Kristijano Ronaldo i Luis Murijel (14). Čak i nezadrživi Romelu Lukaku u poslednjih par meseci gleda u leđa mladom reprezentativcu Srbije, od 16. decembra je postigao 11 golova.

Prvi čovek Fiorentine Roko Komiso će po dolasku iz Sjedinjenim Američkih Država za prioritet imati pregovore sa srpskim fudbalerom oko produžetka saradnje, dok brojni italijanski mediji tvrde da Viola neće pristajati na manje od 50.000.000 evra za njegove usluge, ukoliko ne postignu dogovor oko novog ugovora.



tagovi

Dušan Vlahović

Obaveštavaj me

Liverpul
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara