Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Vlahović Mister 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.04.21. | 15:17

Roko Komiso još ne zna šta da radi sa srpskim golgeterom

Odlične igre pod komandom Ćezara Prandelija lansirale su ga u zvezde, a dobrim izdanjima u dresu Srbije potvrdio je status jednog od najboljih mladih golgetera današnjice.

Iz tog razloga ni ne čudi što se oko supertalentovanog srpskog napadača digla tolika prašina, jer razloga ima sasvim dovoljno. Njegov sledeći korak u karijeri je, poput onog Erlinga Halanda kao nedvosmisleno najvećeg talenta u mlađoj populaciji, predmet iščekivanja i neizvesnosti.

Izabrane vesti

Lokalni toskanski list Republika Firenca izašao je danas s naslovom “Vlahović Mister 50.000.000“ s jasnom insisuacijom koliko para bi Dušan Vlahović mogao da donese Violi ili koliko para traži klub u slučaju transfera već ovog leta. Proizvod Partizanove škole fudbala ima ugovor s Fjorentinom do juna 2023. godine, ali uprava na čelu sa milijarderom Rokom Komisom pokušava da sa Vlahovićevim zastupnicima postigne dogovor oko produžetka saradnje kako bi se izbeglo “vrelo“ leto u Toskani.

Subota, 15.00: (2,85) Đenova (3,10) Fjorentina (2,60)

Taj proces ide jako teško pošto je interesovanje za Vlahovića već sada veliko. Roma i Milan napadaju jer ga vide kao naslednika Edina Džeka ili Zlatana Ibrahimovića, a u krugu zainteresovanih su još Dortmund upravo zbog sve izvesnijeg odlaska Erlinga Halanda, te Totenhem koji aktivno traži rezervu Hariju Kejnu.

Zbog toga su razgovori oko novog ugovora toliko važni za Fjorentinu. Kako se navodi, s Vlahovićeve strane se traži da postoji jasno određena otkupna klauzula, koja bi mogla donekle da ograniči mogući prihod klubu. Doduše, Viola ga već danas ceni na pomenutih 50.000.000 evra. Iz tog razloga je u celu priču direktno uključen prvi čovek Komiso. On će narednih dana doputovati u Firencu kako bi se pozabavio ovim pitanjem, posle čega će biti jasnije kakav je plan za klub, Vlahovića i eventualnu dostupnost na tržištu.

Ono što sada mnoge zanima jeste – kako će Vlahović igrati sada kada je Prandeli otišao, a vratio se Bepe Jakini, kod koga nije baš imao sreće...



tagovi

Dušan VlahovićFjorentinaletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara