Komentari na vest

Tako se ispada iz lige: Sampdorija sve promašila, pa poklonila gol Udinezeu - Stanković bio na ivici suza

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zna li neko sta radi gospodin Dejan Stankovic kad ne trenira Sampdoriju?
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Сваки Дејан тренер је изгледа Радоњић. Па ко разуме....
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

Čovek koji je jedini sa klubom iz Srbije otišao u nokaut fazu nekog evropskog takmičenja sa prvog mesta u grupi, i to ne u nekim tamo konferencijskim ligama osnovanim da imaju i liliputanci gde da igraju, već u mnogo ozbiljnijem takmičenju, Ligi evrope.
v

vlada xx

pre preko 1 godinu

Sampdorija nema kvalitetne igrace a i trener je skromnog znanja , treba znati napraviti pravu taktiku. Stankovic je jedino u derbiju kada je Zvezda pobedila 2-0 pogodio sa taktikom inace u svim bitnim utakmicama kvalifikacija LS-a je promasio i ukanalio klub za 30-40 miliona evra.

321

pre preko 1 godinu

Treba Stanković da dovede Srnića, Rodića, Gobeljića i Krstičića... Oni mu možda mogu pomoći i to što pre, dok ne bude kasno za Sampdoriju.
G

Gost.....

pre preko 1 godinu

Trener koji vredi bi ih bar uključio u borbu za opstanak, ej bre jos plagijat Mister ga zovu.....Jos jedna zvezdina prevara pod njihovim vodjom kao što je gro toga kod njih satkano od prevare, laze i paralaze.......njihova škola - prevara čim odu deca, ako odu preko nema ih, skupa pojačanja iz ino - qprevara čim se uksrte koplja sa evro timovima oni tri godine ispadaju od nekih tercijalnih evro timova za LS, pa sad ni LE ni LK ne mogu, njihovi trfneri - prevare koji su samo znali kako u Srbiji, od Milojevica, Srankovica, Bozovica....
B

Bg

pre preko 1 godinu

Nakon 6 godina smo ispali u grupi LE u poslednjem kolu i to prejakoj grupi sa sampionima svojih drzava, i kao ne mozemo. Pa desava se i da jaci i skuplji ispadnu, jel Stankovicu namestena sesnaestina finala LE gde nije primio gol iz igre protiv Milana ? Jel namestena osmina finala gde smo ispali od finaliste LE ? Sendvicari licemerni !
F

Fujto

pre preko 1 godinu

Šmrkoooo je teška seljačina
M

Milisa gost

pre preko 1 godinu

Pa Dzoni tacno je da nam nedaju da budemo bolji od vas.A da je istina ovo sta pisem to znaju svi posteni fudbalski navijaci bilo kog kluba u Srbiji pa i sire. U Evropi na vama popravljaju gol razliku dobili ste Liverpula koji je igrao sa 3 prvotimca i tu je kraj price. Cak ni u ligi evrope ste bili smesni.A znas li zasto .,zato sto tamo ne sude korumpirane sudije koje vam sude u ovoj nasoj ligi.Da sam u pravu za sve sto sam rekao dokaz su vasi treneri koji bez pomoci sudija nigde se ne mogu zadrzati duze od 5 kola.Milojevic Azija 5 utakmica Grcka takodje 4-5 evo i sad na Malti ili Kipru gde li je vec ni tu mu ne cvetaju ruze i tu muse priprema otkaz.Ovaj sto je sam sebe prozvao mister pokazuje izkola u kolo na klupi Sampdorije koliko nista ne zna o poslu kojim se bavi.Od jednog stabilnog kluba koji je nekada bio i sampion Italije na klupi je sedeo veliki Boskov dovede ih do raspada i gasenja kluba.
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Realno Stankovic pojma nema. To se videlo i u Zvezdi a sada ima i slabu ekipu. Kombinacija osudjena na propast.
r

rapsodija

pre preko 1 godinu

Pa ne razumem,ako ti ekipa svaki meč promaši sve onda izbaciš napadače i ubaciš prvog ko je na klupi,a ne da ih nagrađuješ forsirajući ih svaki meč,čuš lamers i gabijadini,zadnji put lik bio u formi kad je pre 5 godina igrao za parmu čini mi se
Z

ZZDD

pre preko 1 godinu

Kako ovo nije ofsajd?
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Kako moze da bude ofsajd kad odbrambeni igrac igra poslednji sa loptom?
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

mister mister, zovite mi Dragu, rado bi ga videli u Djenovi gradu
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Tada zazvoni telefon u prostorijama kluba i lopinu Terzu obuze tuga....
Z

ZOVITE ME

pre preko 1 godinu

Mister-ahahaaaa...
s

srbobrat

pre preko 1 godinu

Karma je cudo.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Zbog cega karma? Zato sto je osvojio titule ovde sa 40 bodova prednosti? Sampdorija je slab tim, i osim toga, nemaju ni srece u poslednje vreme.
M

Marko1988

pre preko 1 godinu

Ubedljivo najgora ekipa Serije A! Ne pomaze tu ni Anceloti! Na 10 utakmica postigli 2 gola mislim da bi amateri dali vise! I Seria B je premija za njih!
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Bas čudno. U Srbiji je bio jako uspešan.
B

Bg

pre preko 1 godinu

I u LE gde je znao da grupu prodje kao prvi, gde je igrao sesnaestinu i osminu finala protiv Milana i Rendzersa finaliste LE, gde je napravio takodje sjajan tim.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

vracaj se bre dekele u srbilend tu igras na siguricu i mozes da glumatas stratega
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Hoćeš da opstaneš a dovedeš trenera početnika.U šustini mogu opstati ako daju Stankoviću odmah otkaz i dovedu nekog ozbiljnijeg trenera,plus 1-2napadača.Ima još 19kola sasvim dovoljno da se stvari preokrenu,jedino ako nemaju financijskih problema onda je ispadanje neminovno.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Baš mi drago. Nadam se da će što pre da dobije otkaz. Toliko fudbalera on se uhvatio za Dragovića.
t

turistarista

pre preko 1 godinu

Nikad nigde nije izjavio da ga hoće. Ne veruj svemu što pročitaš
B

Bojo

pre preko 1 godinu

Do nedavno sam navijao za Sampu, zbog Dekija. Posle potcenjivanja Zvezde i Dragovića ( ne tvrdim da je to Stanković izveo), navijam da sve izgube i da ispadnu...
p

pavkov pavkovic

pre preko 1 godinu

pa pavkova da su doveli za male pare on bi ih ostavio u ligi
n

novi nick

pre preko 1 godinu

Nek mu bude mister januar
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Ali najjači su mi ovi Grobari sa pričom o tome kao tamo nema onog odozgo, kako mu tamo nema zatvaranja utakmica i slično. Hoćete da kažete da ste bolji ali vam neko ne da da budete prvaci? Čime ste to bolji? U poenima? Niste. U derbijima? Niste, imate jednu neregularnu pobedu za 6 godina. U Evropi? Niste ni tu, sprdaju se sa vama dok Zvezda obara sve srpske i evropske rekorde. I o čemu vi kukavci crni pričate? Da neko sa strane pogleda vaše utakmice, pitao bi se da li obe ekipe igraju za isti klub koliko prijateljskih u prvenstvu odigrate. I vi kao nešto sad isterujete pravdu, klasična priča kako lopov viče "držte lopova".
d

duh koji lebdi

pre preko 1 godinu

Koliki su budzeti zvezde a koliki partizana poslednjih 6-8 godina, i odakle te pare?? Ako ces da kazes terza madjija, onda bolje cuti....

Golubar

pre preko 1 godinu

Nije poenta u tome da li je bolji Partizan, nas kompletan fudbal je u kanalu i Zvezda i Partizan, poenta je u tome sto se protiv blizanaca ne smeju uzeti bodovi, igra se do 100 tog minuta, sviraju im se nepostojeci penali, dele crveni, izmislja trista cuda i onda naravno kad igrac ili trener ode u inostranstvo on brzo dotakne dno iscezne i to je kraj.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Najveca greška što je otišao iz Zvezde, gde se hvatas za davljenika!
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Prvo zbog neljudskog postupka Stankovica kad je pobegao pred derbi, pa potcenjivackog stava Sampdorije, Pa opet Dekija koji je jrenuo da minira svoj klub za koji kaze da ga voli ne znam koliko - zelim im da ispadnu iz lige i drago mi je kad izgube. Za bolje nisu zasluzili. Moras prvo da budes covek, pa da nesto dobijes.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

neznanje trenera takodje pomaze na putu ka seriji bm..
H

Hahahahahahah, pazite ovo

pre preko 1 godinu

Slušajte foru: Znate li kako se zove omiljeni vic Dejana Stankovića? DRAGO VIC

Delija

pre preko 1 godinu

NEKAKO MI DRAGO zbog samozvanog mistera!
d

demichelle

pre preko 1 godinu

Doria je danas ispala iz lige.. Da stvar bude gora,Genoa je ušla u formu i jučerašnjom pobedom u Beneventu uhvatila drugo mesto koje vodi direktno nazad u A. Karma..

Mister

pre preko 1 godinu

Tako to biva kad se previše sniva a stvarnost se malo zna. Tako to biva kad se previše pliva mutnim vodama dna. Vodiš Crvenu zvezdu u Ling Long pa pomisliš kako znaš.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Nisu problem bodovi, tek je polovina prvenstva, ali da bi opstali neophodno im je da dovedu bar pola tima, 3-4 u napadu i bar dvojicu u odbrani. Ali zbog finansija to neće učiniti tako da je Sampa praktično već u drugoj ligi.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Ma nije uopšte raspad sistema, ko ne bi želeo tu da dođe, jel tako Dragoviću?
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Pa Inter primio par golova vise od Sampe pa treci ma tabeli.. Al zato dao 38 golova.. Ne treba njima odbtambeni igrac, njima fali napad, dali 8 golova za celo prvenstvo.. A jure Dragovica.. Pre ce biti neki Terzin dil preko ovog Mister Noa
C

Ciao Dejane, Seria B greets you

pre preko 1 godinu

Za prave zvezdaše, ti više nisi Deki ( misteru da ne pričamo), svojim ponašanjem postao si Dejan, nebitni Dejan.
s

sd

pre preko 1 godinu

Sram vas bilo,tako o legendi,misteru...pa sta bre vi cigani hocete,sta vama bre odgovara???
S

Svako ima svoj stav.

pre preko 1 godinu

Sve što je dobro uradio u Zvezdi, obrisao je transfer pritiskom na našeg komandanta odbrane - Dragovića. Pored toga, kao velika kukavica, ostavio je klub u sred sezone. Ljudi koji vole svoj klub to ne rade. Neka sada u Seriji B baca italijanske fudbalske termine i fore.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Ja sam pravi zvezdas, Stankovic je legenda kluba i kao igrac i kao trener je bio uspesan. Jedan od retkih trenera koji nije smenjen.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Stanković je osvojio više bodova nego njegov prethodnik ali je glavni problem loš tim kojim raspolaže. Sigurni su putnici u niži rang. Mislim da im ne treba prodavati Dragovića a ako želi da ide pustiti ga u ekipu koja je stabilna i sigurna na tabeli!
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Ako on zeli da ide tamo, neka ga. Sta imas da razmisljas o njegovoj dobrobiti. Ako covek zeli da ide u raspali klub koji ispada 95% iz lige, neka ga. Ne mora u stabilan i sredjen, nek ide tamo ako bas hoce i odbija da saradjuje zbog toga. :D Tu se najverovatnije radi o nekoj novoj mutljavini onih olosa iz Zvezdine uprave...
H

Hehehehe, pa da

pre preko 1 godinu

Stanković šalje SMS Dragoviću: Ćao Drago, kako si, šta radiš? Pozz Dragović: Seen
p

pdk

pre preko 1 godinu

Poslednji na tabeli, kasne plate, nemaju sirinu...i onda kao Dragovic ima zelju tamo da ife a ovde ce biti prvsk i igrati LS.
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Malo ti je…
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Navijači Sampdorije prošle godine nosili krstove i sanduk pa tako slavili ispadanje Đenove iz lige koja je trenutno u vrhu serie B očekuje povratak sledeće sezone , to se zove karma .
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Mister No No...
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Mister dominira u rikverc
L

Laziale

pre preko 1 godinu

99% komentara od strane grobara koji nisu videli ni 5’ Sampdoriju ove sezone. Pa ovoj Sampdoriji ni Anceloti zajedno sa Gvardiolom ne bi pomogao a ne Deki.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Vidim da mnogi ovde najviše okrivljuju Stankovića. Generalno ima i do njega ali i pre njega su bili u kanalu. Jednostavno tamo nije blistava situacija, klub nema vlasnika, finansije loše, ekipa tanka...
m

mister promasaj

pre preko 1 godinu

bio curka i ko igrac ,miha ga vukao svuda sa sobom. Pa ja bi izgledao dobro u ekipi sa ronaldom, figom,veratijem,vijerijem i ostalim zverima a onda dodjes za reprezentaciju i sve se pitaju "sta mu je"
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Zovu li ga tamo Mister
z

zovu ga

pre preko 1 godinu

LUZER!!!
i

ivan3333

pre preko 1 godinu

Tamo ga zovu mistrija
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

dolazak Stankovica je bio Siguran put u Seriu B
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

Kad su doveli Stankovica jedino sigurno im.je Bilo da ce 100 % u Seriu B
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Vidi se polako kakav je on stručnjak i kako je ovde u Srbiji dobijao utakmice...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Иначе пре њега Сампдорија била у зони ЛШ,дај бре реалности и објективности бар мало.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

@blok Pa, ako je dobar trener, što je nije izvukao van zone ispadanja? Jedino što je realno i objektivno je da ima još malo vremena pre nego što dobije otkaz, možda još 2-3 utakmice...
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Dobijao je tako što Zvezdi niko ne može da pridje u Srbiji po kvalitetu, nema tu nikakve pameti ?
G

Gostkg

pre preko 1 godinu

zato ste ppbedili Dekija u derbiju tacno nula puta ahahahah
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Iz Zvezde ode u Sampdoriju i onda uzme da pokupi Zvezdi igrace, to je taj veliki Zvezdas. Gotivna mi je Sampdorija kao ekipa, al zbog Dejana navijam protiv njih!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ne zaboravi da nas je prvo ukanalio za tri LŠ. Aj nek bude za dve.
k

kupujem manji stan

pre preko 1 godinu

do 35 m² na Vracaru..
r

realno dffg

pre preko 1 godinu

i da su pobedili nista se ne bi promenilo. ispadaju sigurno i pre Dekija su bili u kanalu, on je nikakav trener pardon mister ali za Sampdoriju nije kriv..najtuznije, on je nas jedini trener u ligama petice...pored toliko trenera .
G

GostRS

pre preko 1 godinu

samo sam zbog Dekija koliko je nefer u vezi Dragovica,navijao za Udineze!!!
1

149

pre preko 1 godinu

V Č Ć - P D R
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Dobra fora Care.Samo neznan kako ti objaviše.
И

Источна страна Партизана

pre preko 1 godinu

Па нема вчћ да му затвара првенство...
f

fusbaler

pre preko 1 godinu

i treba da ispadne iz lige kad je otišao onako
b

brojimkoze

pre preko 1 godinu

da li se prica o dolascima i odlascima u vojvodini???
N

Narkoholičar

pre preko 1 godinu

Mister glavu gore jer biće bolje kad po(d)vučeš crtu.
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahahahahahaha Bravo Bravo
3

3579

pre preko 1 godinu

Ништа од Драговића…
R

Rodaljević

pre preko 1 godinu

Bolju odbranu ima Tara iz Kremana.
7

7688

pre preko 1 godinu

Prvi put sam navijao za Udine...
o

ojo

pre preko 1 godinu

Da je bio Dragović bilo bi bolje
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahahahahahahaha
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ovo te Dokaz da je sasvim irelevantno ko sedi na Klaupi Zljezde i da se Ekipa kao Trener nista nepitaju za Sampionat.Sve se unapred zna i to je jasno kao dan a to i svi navijaci Zlezde znaju.
B

BicuSlobodan

pre preko 1 godinu

A kod vas na klupi Anćeloti i na terenu Mesi, Mbape i Nejmar pa je mnogo bitno ko sedi na Zvezdinoj klupi.
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Dal si ti gledao ekipu Sampe? Pa to su igraci za sredinu tabele druge lige Italije. Njih Gvardiola ne bi podigao iznad ispadanja. Platu ne primaju, klub u krizi, vlasnik pogubio sve konce...
T

Tesi se

pre preko 1 godinu

Isplaci se, otvori dusu...
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Види, све би то што пишеш би можда и имало смисла када бисте икад победили у неком дербију. Овако...
C

Cukaricki

pre preko 1 godinu

Dragović, dobro pogledaj ovaj meč. Ni ti im ne bi pomogao, a hoćeš da ideš u raspalu ekipu. A ovde imaš priliku da igraš LŠ! Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu! Tamo ćeš im biti dobar dve nedelje, a ovde si dobar od kad si došao. Samo toliko da znaš. Neka im se desio ovaj poraz, onda neće imati ni 0.5 mil. evra za Dragovića za pozajmicu. A ti Deki neka si im pokazao, pa gledaj u nebo i plači..
z

zaz

pre preko 1 godinu

vuna
S

SreckoMrk

pre preko 1 godinu

Nek...Deki smanji belooo