Antoni (Reuters)
Antoni (Reuters)

Toplo, toplo, vruće, vruće... Mančester Junajted spremio drugu ponudu za Antonija!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.08.22. | 18:33

Crveni đavoli sve bliže najskupljem pojačanju leta

Ajaks je odolevao nedeljama, ali pritisak Mančester Junajted u finišu letnje pijace će biti teško, gotovo nemoguće, izdržati!

Nakon što je slavni klub iz Amsterdama odbio prvu ponudu tešku 80.000.000 evra za brazilsko krilo Anotnija, Crveni đavoli su spremili i drugu. Nisu je još zvanično poslali ali izvori Skaja tvde da će to uraditi vrlo brzo i da očekuju da se transfer završi do kraja nedelje.

Izabrane vesti

Nova ponuda Junajteda iznosi 80.000.000 funti što je u prevodu 94.000.000 evra. Dduše, sa uključenim bonusima. Ali je svakako veća od prethodne. Podsetimo, holandski merdiji su spekulisali da će Ajaks pristati na 100.000.000 evra. Dakle, Mančester Junajted se ozbiljno približio magičnoj granici. I najvećem transferu ovoga leta u svetu fudbala pošto je dosadašnji rekorder Orelijen Čuameni čiji transfer (bez bonusa) iz Monaka u Real iznosi 80.000.000 evra.

Mančester Junajted nema mnogo izbora osim da odreši kesu i da natera Ajaks na kapitluaciju iako su se Kopljanici nadali da je sa rasprodajom tima gotovo posle odlazaka Alea, Lisandra Martineza, Taljafika, Onane, Gravenberha, Mazrauija...

Igrač je već pristao da se prdiruži nekadašnjem treneru Eriku Ten Hagu na Old Trafordu zbog čega prošlog vikenda nije konkurisao za prvenstveni meč protiv Sparte. Nada se da će mu Ajaks ipak izaći u susret i pustiti ga u Englesku. Njegovi agenti su već doputovali u London gde će boraviti do kraja prelaznog roka i gde Mančester Junajted takođe ima službenu kancelariju. Svi čekaju kao pazete puške na zeleno svetlo Ajaksa.

Ostaje samo da se vidi hoće li se Ajaks i dalje kockati i insistirati na još novca ili će ipak pristati na kompromis u odnosu na unapred zacrtanu cenu. Ali da će se transfer na kraju desiti, to više niko ne sumnja.

Klub iz Amsterdama je već postigao usmeni dogovor sa Hakimom Zijehom da se vrati i zameni Antonija na desnom krilu i čeka se da se složi i Čelsi.

A Mančester Junajted se nada da će uskoro zavšiti transfer Brazilca kako bi prešao na dalje kupovine jer vremena nema još mnogo. Sledeća meta je levokrilni napadač Kodi Gakpo iz PSV Ajndhovena za kojeg Filipsovci traže oko 50.000.000 evra.


tagovi

AntoniLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara