Transparentne Nišlije: Prodali smo Ranđelovića za 550.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.09.18. | 20:39

Otkriveni detalji transfera mladog krila u Olimpijakos

Radnički iz Niša je pretposlednjeg dana prelaznog roka prodao Lazara Ranđelovića Olimpijakosu, a danas je objavio finansijske detalje tog transfera.

Mladi reprezentativac Srbije prodat je grčkom velikanu za cifru od 550.000 evra, što je do danas najveći transfer jednog fudbalera Radničkog, objavio je niški klub.

Izabrane vesti

Pored finansijske dobiti, Radnički će u vidu pozajmice, imati na raspolaganju Ranđelovića i narednih godinu dana, s tim što je prema ugovoru Radnički obavezan da za taj vremenski period plaća mladog krilnog fudbalera

Do realizacije finalnog dogovora između Radničkog i Olimpijakosa došlo je uz posredstvo Borlan Sport Menadžemnta.

Ranđelović je fudbalsku karijeru započeo u rodnom Leskovcu, gde je nastupao u mlađim kategorijama lokalne Sloge, zatim 2015. prelazi u srpskoligaški klub Jedinstvo iz Bošnjaca i Radan iz Lebana. Početkom 2017. godine Ranđelović je posle uspešne probe potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa FK Radnički. Nakon toga, ustupljen je prvoligašu Dinamu iz Vranja, za koji je zabeležio 26 ligaških nastupa i 9 pogodaka, doprinevši na taj način plasmanu Dinama u Superligu Srbije.

Na startu tekuće sezone u Superligi Srbije Ranđelović se izborio za status prvotimca, upisao šest nastupa i postigao jedan gol.

 

 


tagovi

Lazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara