TREĆA SMENA: Joveljić u Kanzasu nastavlja seriju golova, Bogdan čeka Vasu u Atlanti

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, MLS)

Domaćin je sakupio sedam bodova u prva četiri kola MLS šampionata. Prve zvezde Toronta su Italijani Insinje i Bernardeski. Atlanta je počela porazom novi šampionat, ali je onda vezala dva trijumfa. Za domaćina neće biti u timu napadača Jorgosa Jakomakisa koji se sa Grčkom bori za mesto na Evropskom prvenstvu. Za goste iz Džordžije neće biti ni Tijaga Almade koji je sa olimpijskim timom Argentine.

KANZAS SITI – LOS ANĐELES GALAKSI, 01.30

(Fudbal, MLS)

Odličan početak Dejana Joveljića u MLS-u. Na četrii utakmice isto toliko golova. Prija nekadašnjem napadaču Crvene zvezde uloga prvog napadača posle odlaska Čičarita u Čivas Gvadalaharu. Galaksi ima tri remija i pobedu, dok isti učinak ima i Kanzas Siti. Poslednja dva duela ovih timova završeni su remijima. Na tri od četiri meča ovih rivala dolazilla je kombinacija GG4+.

HUAREZ – PUEBLA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Domaćin je na poslednjem mestu u Meksiku sa samo tri boda, jedan je od dva tima bez pobede. Puebla ima jedan trijumf, ali samo pet bodova i najviše primljenih pogodaka u ligi, čak 27, pa je ovo obračun dve najslabije ekipe u šampionatu Sombrerosa. Puebla je slavila na dva poslednja duela protiv današnjeg rivala.

AMERIKA KALI – ČIKO, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Loša forma Amerike iz Kalija u kolumbijskoj Aperturi. Na utakmiama Crvenih đavola pada mali broj golova. Potrebna je pobeda domaćina da ostanu u igri za prvih osam mesta i plej-of. Čiko je sakupio bod manje od nekadašnjeg vicešampiona Južne Amerike, a proše nedelje je pobedio. Amerika ima samo jedan trijumf u prethodnih pet kola. U Kaliju je domaćin tri puta slavio, jednom igrao nerešeno i dva puta poražen.

ATLANTA – ŠARLOT, 00.30

(Košarka, NBA liga)

Atlanta je dugo na desetom mestu na Istoku. Ako ne bude bilo iznenađenja u finišu ligaškog dela sezone tu će i da ostane tim Bogdan Bogdanovića. Moraće kroz plej-in da se bore za nešto više. Šarlot je u seriji od tri poraza. Tim Vasilija Micića je davno izgubio šanse da se izbori za plej-of. Hoksi su poraženi na pet od šest poslednjih duela. Hornetsi su dobili Atlantu u poslednjem odmeravanju snaga sa 122:99.

PORTLAND – DENVER, 03.00

(Košarka, NBA liga)

Nagetsi imaju poraz više od lidera Oklahome, lidera Zapada. Jokićev tim mnogo bolje igra na svom terenu, ali noćas u Oregonu ne bi trebalo da ima problema protiv jednog od najgorih timova u konferenciji Portlanda koji je fazi rebildinga posle odlazaka najvećih zvezda, Demijana Lilarda i Jusufa Nurkića. Blejzersi su u seriji od pet poraza.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara