TREĆA SMENA: Klub Amerika, San Lorenco i Amerika Kali na trijumfalnom putu, Espanjola i Everton krenuli porazima

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.02.23. | 22:59

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Čile 1)

Union Espanjola dočekuje Everton u susretu timova koji tek treba da ostvare pobedu na početku sezone čileanske Primere. Domaćin Union Espanjola je posle dva meča na 14. mestu bez bodova. Poražena je sa 1:0 u poslednjem meču Primere protiv Universidad de Čilea, a prethodno je kapitulirala u sudaru sa Njublenseom 1:0. Everton je pao sa 3:2 protiv Union La Kalere i Universidad Katolike 3:0. U prethodnoj utakmici Primere između ekipa Everton je slavio sa 2:1.


RESISTENSIJA - LIBERTAD, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Libertad ima šampionske ambicije i pobedom je krenuo u novo izdanje paragvajske Aperture. Savladao je Guarani sa 1:0, dok je Resistensija počela porazom od General Kabaljera u gostima 2:0. Kada su se dve ekipe poslednji put sastale u šampionatu Resistensija je trijumfovala sa 1:0, i bio je to prvi trijumf ovog tima u četiri dvoboja sa Libertadom.

LANUS - SAN LORENCO, 01.30

(Fudbal, Argentina 1)

San Lorenco želi da doda još jednu pobedu kada u nedelju putuje da se suoči sa Lanusom u 2. kolu prvenstva Argentine. Lanus je slavio na otvaranju sezone rezultatom 2:1 protiv Kolona u gostima, dok je San Lorenco na svom terenu pobedio Arsenal minimalnim rezultatom 1:0. Lanus se radovao na poslednjem međusobnom susretu između klubova, pobedivši sa 2:0 prošle sezone. Domaćin Lanus je prošle sezone imao šest pobeda, pet remija i devet poraza u 20 takmičenja kod kuće. San Lorenco je, u međuvremenu, imao osam pobeda, sedam remija i pet poraza u gostima.


PASTO - AMERIKA KALI, 02.00


(Fudbal, Kolumbija 1)

Amerika Kali stiže na megdan Pastu na meč kolumbijske Primere. Amerika je zaradila prvu ligašku pobedu ove sezone pobedom od 4:0 nad Union Magdalenom kod kuće u poslednjem prvenstvenom meču, dok je na premijeri poražena na strani kod Tolime sa 3:2. Pasto igra prvi meč u sezoni, a kada su se dve ekipe poslednji put sastale u akciji Pasto je prošle sezone slavio sa 1:0.


SANTOS LAGUNA - KLUB AMERIKA, 04.05

(Fudbal, Meksiko 1)

Klub Amerika stiže na megdan Santos Laguni u nedelju, a oba kluba su imala nekoliko kikseva u uvodne četiri runde meksičke Klausure. Amerika je pobedila 6:0 Mazatlan kod kuće u poslednjem ligaškom meču i produžila niz neporaženosti u sezoni jer je prethodno tri puta remizirala i nalazi se na osmom mestu sa šest poena. Santos Laguna je na petom mestu sa sedam bodova, a u proteklom kolu je zaradila bod remizirajući na strani kod Atlasa 2:2.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara