TREĆA SMENA: Tolima se sveti za poraz od pre tri dana, Sero Portenjo u seriji remija, O'Higins maksimalan

Vreme čitanja: 3min | sub. 09.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Meč devetog kola paragvajske Aperture. Jedan od favorita za tron, Sero Portenjo, nikako da uđe u pobedničku seriju. Remizirao je na poslednjih pet utakmica, ima samo 11 poena i tek je sedmi na tabeli. Danas igra protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, Takuari je 10. sa šest bodova. Zanimljivo, poslednja tri susreta Sero Portenja i Takuarija su završena nerešenim rezultatima. U junu prošle godine je bilo 2:2, a potom u septembru i novembru po 1:1.

O'HIGINS - PALESTINO, 00.30

(Fudbal, Čile 1)

O'Higins će se potruditi da zadrži rani zamah kada ugosti Palestino u čileanskoj Primeri. Domaći O'Higins je na vrhu tabele sa maksimalnih devet bodova, dva poena više od Ikikea posle tri kola. O'Higins je pobedio u poslednjem meču Primere sa 2:1 kod kuće protiv Evertona. Palestino je u poslednjoj utakmici izgubio u ligi sa 2:0 od Universidad Katolike, i stacioniran je na devetom mestu sa tri boda, ali ima duela manje od konkurenata.

PLATENSE - SAN LORENCO, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

San Lorenco će pokušati da nastavi seriju pozitivnih rezultata kada dođe u goste Platenseu u 10. kolu grupne faze Liga kupa Argentine. Poslednji ligaški meč San Lorenca rezultirao je nerešenim rezultatom 2:2 protiv Njuels Old Bojsa i bio je to četvrti vezani okršaj Gavranova bez neuspeha. San Lorenco je sada sa osam poena na 10. mestu Grupe B. S druge strane, domaći Platense zauzima deveto mesto u Grupi B sa 10 bodova posle devet susreta. Platense je pobedio u poslednjem meču sa 2:1 protiv Estudijantesa, prekinuvši posta na pet mečeva.

ATLANTA JUNAJTED – NJU INGLAND REVOLUŠN, 01.30

(Fudbal, MLS)

Treća nedelja u MLS, a Atlanta Junajted i Nju Ingland Revolušn još uvek nisu osvojili nijedan bod. Revolušn je izgubio od Di Si Junajteda (1:3) i Toronta (0:1), a Atlanta od Kolumbus Krua (0:1). Nju Ingland je odigrao i tri meča u KONKAKAF Ligi šampiona, dvaput je pobedio Independijente iz Paname (1:0 i 3:0), a zatim pre tri dana i kostarikanski Alahuelense (4:0). Poslednji put su se Revolušn i Atlanta sastali u julu prošle godine, bilo je 2:1 za Nju Ingland.

TOLIMA – INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Tolima je remizirala dvaput u poslednja tri kola Aperture, zbog toga je ispustila lidersku poziciju na tabeli. Prestigao ju je Ekidad, koji sada ima dva poena više, ali uz odigran meč više. Tolima može da se vrati noćas na vrh, ukoliko savlada 10-plasirani Independijente. S tim da je tim iz Medeljina u usponu forme, trijumfovao je na poslednja dva meča i sada ima 14 poena, sedam manje od noćašnjeg rivala. Ovo će im biti drugi susret u sezoni, igrali su pre samo tri dana u Kopa Sudamerikani. Nije bilo golova posle 90 minuta, a Independijente je izborio plasman u grupnu fazu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja Južne Amerike posle bolje izvedenih penala (4:2).

KLUB AMERIKA - TIGRES, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Klub Amerika će nastojati da maksimalno iskoristi prednost svog stadiona Asteka kada mu Tigres stigne na noge u 11. rundi meksičke Klausure. Klub Amerika se nalazi na četvrtom mestu sa 21 bodom, a samo je bod iza prvoplasiranog trija u sastavu Monterej, Kruz Azul i Pačuka u 10 mečeva. Amerika je pobedila u poslednjem meču sa 5:1 na stadionu Halisko protiv Atlasa, produživši niz neporaženosti na tri duela. Tigres je u poslednjoj ligaškoj utakmici poražen od Toluke sa 2:1, i sada je na šestom mestu sa 18 bodova.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara