Nemanja Nikolić (©Starsport)
Nemanja Nikolić (©Starsport)

Treći oproštaj Spartaka i Nemanje Nikolića, potpuni remont u Subotici

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.05.22. | 13:41

Iskusni napadač otišao iz Subotice

Kad je letos dolazio u Suboticu očekivalo se da će Spartak sa Nemanjom Nikolićem, Lazarom Tufegdžićem, Nemanjom Mihajlovićem i ostalima napasti Evropu. Umesto toga, borba za opstanak i posle razočaravajuće sezone treći rastanak Nikolića i Golubova.

Nikolić je doduše najmanje kriv za to što Spartak nije ispunio ciljeve, pošto je i ove sezone bio učinkovit – 11 golova i šest asistencija. Međutim, treći boravak u Bačkoj nije zadovoljio njegove ambicije, pa je rešio da se opet rastane sa Suboticom, sada sa ukupnim skorom od 36 golova za tri mandata u Spartaku.

Izabrane vesti

Prvi put je sa istog mesta otišao u Partizan. Drugi put u Saudijsku Arabiju i Al Raed. Ovog puta? Tek ćemo videti. Ima čiste papire pa će moći da bira. Spartaku zato svakako ne sleduje obeštećenje. Što ne znači da se rastaju u lošim odnosima. Naprotiv.

Naš Taki ostavio je veliki trag u klubu i ovim putem mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš klub. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere“, napisao je Spartak u objavi na društvenim mrežama.

Podsetimo, pre 29-godišnjeg napadača ekipu Slavka Petrovića je napustio i kapiten Stefan Milošević, koji je u klubu proveo pet sezona, a još ranije i pomenuti Mihajlović, koji nije imao dobru sezonu iza sebe. Biće sigurno još odlazaka, dok je za sada stigao samo napadač Marko Obradović, 30-godišnji centarfor koji je poslednji angažman imao u Nefčiju, iz Uzbekistana. Pisalo se da su ga tražili i Sloboda i sarajevski Željezničar.

Slavko Petrović će dakle morati da sprovede potpun remont ekipe. Zbog toga su u Subotici već počeli pripreme, jer se novom šefu nije dopalo kako su prvotimci fizički izgledali prošle sezone.


tagovi

Nemanja NikolićSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara