Trener Zenita o Erakoviću: Hteli smo ga prošle godine, ali je cena bila astronomska

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.23. | 11:33

„Prvi put čujem da se vraća na pozajmicu“, rekao Sergej Semak

Zvezda se nadala, ali trener Zenita Sergej Semak nije želeo ni da čuje. Reprezentativac Srbije neće se vratiti na šestomesečnu pozajmicu u redove matičnog kluba, pošto je šef stručnog štaba kluba iz Sankt Peterburga ocenio da mu je Eraković jako potreban za nadolazeće izazove.

Izabrane vesti

„Pozajmica? Uopšte nisam čuo za ovo. Prvi put čujem, jer nam je igrač na ovoj poziciji sada veoma bitan“, kratko je odgovorio Semak.

Trener Zenita je potom sipao komplimente na račun Erakovića i koliko će značiti ekipi.

„Erakovića smo gledali dve godine. Pre godinu dana smo hteli da ga kupimo, ali cena je bila veoma visoka. Ove godine bila apsolutno fer i dobra cena za takvog igrača. Ne sumnjam da će nam pomoći. Veoma dobro poznajemo nivo ovog igrača. Može da igra i kao centralni defanzivac, i u prva tri, pa čak i desni bek. Za nas je odlična opcija kada igrač može da se koristi na nekoliko pozicija. On je brz i uporan defanzivac koji dobro radi jedan na jedan“.

Popularni Čupa trebalo bi da debituje na gostovanju Rostovu.

„Biće važan za nas, u mnogim mečevima u kojima kontrolišemo loptu i igramo visoko. Potrebni su nam defanzivci koji mogu dobro da brane jedan na jedan. Strahinja je samo jedan od njih. Eraković je za nas veoma dobra akvizicija“, dodao je Semak.


tagovi

Strahinja Eraković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara