Komentari na vest

Trgovac nekretninama sudi Zvezdi: Karijeru počeo nameštanjem utakmice, danas među cenjenim arbitrima

i

idemo dalje

pre preko 2 godine

Vidim mnogi brane onog rumuna na mecu sa serifom ,po meni je bio naklonjen moldavcima ,cekao je prilike da deli kartone ali dobro nije to odlucilo rezultat vec Zvezdina ne spremnost i losa analiza protivnika,delovalo je kao da su iznenadili Stankovica.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Delim tvoje misljenje o rumunu, tacno je znao kada da nas osteti i na kraju nas je dotukao. Njih je kao stalno opominjao a nama davao kartone. Takodje neznam sta treba redakciji da zvezdu ukopava pisanjem da je sudija u sledecem mecu karijeru poceo namestanjem utakmica. Ovo ti moze samo neprijatelj prirediti, ptam se dali je to slucajno ili se vodi hajka protiv Zvezde. Sve vesti o komsijama su pune naboja o samopouzdanju, pozitivnosti itd. dok vesti o Zvezdi su sumorne, negativne, porazavajuce. Dokle vise sa ovim glupostima, pitam se odakle to dolazi, i dali zvezda ima ljude koji mogu ovim medijima reci dosta vise ovog glupiranja. Napred Zvezdo do pobede.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

@gost Dhepe Znaš da si upravu. Od kako je počela nova sezona, sve vesti o zvezdi u maltene negativnom smislu, dok o partizanu se piše kao da idu da igraju finale lige šampiona.

commando

pre preko 2 godine

Ja mislim da ne trebamo misliti o sudijama već o svojoj nesposobnoj taktici i igri u odbrani. Daj bože da prođemo šerif ali svaka utakmica sa sledećim protivnikom biće gubitak mečeva jer mi jednostavno nemamo sredinu i odbranu. Iz krajnosti u krajnost. Kod Miloja smo igrali bunkericu, kod Mistera napadački a ni kod jednog ni drugig nemamo sredinu Sanogo, Krstičić to je sporo do bola za evropske brzopotezne igrace. Takođe i bekovi videlo se sa Šerifom u kombinaciji beg preko levog krila pored Gobeljića. A biće sve gore kako idu sledeće utakmice i jači, brži protivnici.
A

Ajde Mićo

pre preko 2 godine

E samo mi sudija fali da začini ovo leto... Zgazi ih sve, Deki zgazi ih sve!
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Ponovo mafija namesta. Ovaj je teski muljac i namestac.
N

Nick.cdn

pre preko 2 godine

Sta se bunite. Vi da takvima imate mnogo sta zajednicko. Samo 300 evra vam nece biti dovoljno!
P

Psycho

pre preko 2 godine

dobro je prosao ovaj sa kaznom od samo 6 meseci onaj glavni krivac Hojcer je dobio dozivotnu zabranu da radi u fudbalu ako se dobro secam
P

Placene sudije

pre preko 2 godine

OPET LOPOV OD SUDIJE,NAMESTAJU NAM NAMERNO IZ UEFE DA ISPADNEMO!
A

Auuuu

pre preko 2 godine

A u prvoj nam uvalili Rumuna..Znači,mogao je po tome suditi neko iz CG ili Makedonije.
С

Саша84

pre preko 2 godine

Што, да нас нагрди?
P

PRODAVAC

pre preko 2 godine

u dusi. Tvorzicu, spremaj uplatu.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Slaba odbrana | 05.08.2021 u 11:46 777-Čime je taj sudija toliko oštetio Zvezdu,daj neke primere.... Evo ocitog primera u zavrsnici utakmice, Ben natrcava na loptu, udara ga u lice i on nastavlja direktno ka golmanu, a sudija prekida i svira njegovu ruku. To je situacija gde je mogao pasti gol. Ako sudija nije siguran sta je, ruka ili lice, ne moze ni da sudi na osnovu pretpostavke, vec samo sto je siguran da je video.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Pedja108-Igrač Šerifa je pokupio tu loptu ispred Bena,očigledno da njega niko ne vidi,kao da je duh,sve i da je igra nastavljena on bi prvi stigao do lopte.Situacija predstavljena u javnosti kao da je Ben imao 1 na 1 sa golmanom...Napucana lopta iz blizine,svima se učinila kao ruka,jedino ako je imao var u tom trenutku,paje trebao da pogleda,al šta svirati,loptu za Zvezdu ili ona situacija fer plej kad loptu vratiš golmanu....
#

#slaba odbrana ako si vec grobar, ili budi r

pre preko 2 godine

Ne treba da se obavezuju da će da ga kupe, tj samo neka ga uzmu, ne treba da plate ništa. Dakle, Spiridonovica, Gobeljica, Vukanovica, Srnica POKLONITI nekome. Ako je ikako moguće pokušati prodati bar nekog od sledecih: Nikolica, Petrovića, Gavrica, Erakovica, Krstovica.. To nisu igrači za Zvezdu i da se nadamo da ih možemo prodati samo na konto toga što su "mladji" Ako je moguće pokušati uvaljati za bilo koje pare Pankova, Bakajoka, Pavkova. Umesto tih 10 igrača koji primaju platu ni za sta dovesti samo još jednog napadača s obzirom da na zimu dolazi Ohi. Tu je i mali Lazetic. Dovesti jednog stopera i ako je ikako moguće bekove. Dakle umesto ovih 10 igrača koji ne koriste ni za sta dovesti 4..i opet ce manji rashodi biti.
M

Malj

pre preko 2 godine

Koga briga ko sudi, idemo dalje
J

Jagharr

pre preko 2 godine

Nevezano za utakmicu, o ovom liku mozete procitati jos mnogo toga u stranim medijima. On je pravi dokaz kako dobar deo ovog demokratskog sveta funkcionise. Kad se dokaze da si sklon korupciji, muljanju, sposoban za nezakonite stvari, umesto da te drustvo skloni, ti napredujes. Rapidno napredujes. Jer ces im jedan dan trebati ako treba nesto da se odradi.
V

VS

pre preko 2 godine

A i mogu da te ucenjuju ako odbijes poslusnost
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

951357-Nisi to dobro razumeo,pričate kako navlači za Moldavce tako im je mogao svirati tu situaciju kao penal i doneti pobedu iako penala nije bilo,pročitaj ponovo šta sam napisao.Sudija može da svira šta god poželi,njegova je zadnja.
7

777

pre preko 2 godine

Bitno da ne sudi Rumun jer je ono skandal. To je kao da Zvezdi u revansu sudi sudija koji je iz Banja Luke i da se onda svi cude sto navlaci na Zvezdu. Sramotno sudjenje je imala Zvezda prvi mec u revansu Moldavci nece imati brata Rumuna i ima da popiju 2 komada i vozi dalje.
D

Dzon5678

pre preko 2 godine

Slazem se da nema logike da sudi Rumun,ali sudio je skroz korektno,bez vecih gresaka.Sami smo krivi za remi..o sudijama ne treba ni razmisljati
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

777-Čime je taj sudija toliko oštetio Zvezdu,daj neke primere....
@

@slaba odbrana

pre preko 2 godine

oštetio je time što je kod njihovog gola igrač bio blizu živog zida, što nije dozvoljeno od pre 2 godine. Srao je malo sa faulovima i kartonima u njihovu korist. Takodje se priča da je mogao suditi jedan penal, ali generalno, jebeš to kad mi moramo ovisiti o sudijskim odlukama
D

Dzon5678

pre preko 2 godine

Dal je uopste neko pomislio da je mogao da bude penal.Sto se faulova tice,svirao je i nama neke koje nije morao,posebno posle crvenog Kange.Uvek nam je neko drugi kriv,ali dobro..ako vam je tako lakse..
9

951357

pre preko 2 godine

@slaba odbrana - Ado je trebalo 4 žuta da dobije, a dobio 0. Onaj udarac Bena laktom u glavu je direktan crveni. Izmislio igranje rukom Bena u izglednoj kontri, iskusno nam svirao faulove na centru, nije ih pomerao od lopte dok im se odbrana ne postavi, čiste faulove u zoni šuta nam nije svirnuo 2-3 puta. Povlačenje Dionija obema rukama u šesnaestercu kad lopta ide na njega, nije dao penal. Ali ajde, neka je ta situacija da je 60% penal, 40% nije, ali da je bilo obrnuto, ili da je neka ekipa iz zapadne Evrope, verujem da bi ga sudio. Nije navlačio puno, uglavnom je dobro sudio, ali je odradio dobar posao za njih da ostanu u igri.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zvezda je oštećena kod gola Moldavaca. Protivnički igrač mora da bude udaljen najmanje jedan metar od živog zida. Gostujući igrač je stajao pored zida i preko njega je izveden slobodan udarac. Drugo tolerisao je previše odugovlačenje igre bez opomene.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

@slaba odbrana-Niko to nije znao dok sudija u studiju nije rekao,čitao sam komentare niko to spomenuo sve vreme dok je trajala utakmica,eto koliko ljudi poznaju pravila.Što se kartona tiče Kanga je morao dobiti dva žuta odnosno crveni mislim da se oko toga svi slažu,Sanogo zaslužen žuti,mogao je još jedan da dobije zbog starta sa ledja,Ivanić zaslužen žuti i onaj dečko isto tako zaslužen žuti,Kataiu je isto mogao dati žuti,tri gruba starta je imao od toga jedan sa ledja.Sa druge strane dobili su 4 zaslužena žuta kartona jer ti startovi su bili jačeg inteziteta.Pustio je malo oštriju igru i svaki karton je bio potpuno zaslužen.951357-Da je hteo svirao bi penal za Šerif u 91-92 minutu kad je igrač Šerifa pao,mogao je bez oklevanja da se napravi lud i svira penal iako nije bio,misli malo o tome.Šta god da je svirao ne bi valjalo jer on rumunski sudija koji sudi moldavcima a nigde nijednog igrača iz Moldavije u 11,nigde veze...
9

951357

pre preko 2 godine

@slaba odbrana - ono nikako nije mogao da svirne penal za njih, taj penal su samo Grobari videli, čak niko iz Šerifa nije tražio penal. Naš igrač leži na zemlji i ovaj pada preko njega. To penal može da bude samo za gromadu u 88' protiv neke naše ekipe pri nerešenom ili negativnom rezultatu. Sem toga, da je to svirnuo, bila bi očigledna krađa.
T

Trpadzija

pre preko 2 godine

Pa ovo moze jedino da ide u prilog Zvezdi.Inace srbskim klubovima u evropi najbolje da sude njihovi zvanicnici...
V

Vojica

pre preko 2 godine

Šta je problem ako je sudija korumpiran i namešta utakmice? Srpski klubovi su navikli na taj tretman...
У

Уф

pre preko 2 godine

Какав избор судија... Прво Румун суди Молдавцима,а после суди Немац,а швабе нас увек покраду...
C

Cetaš

pre preko 2 godine

Jeste, svi se urote protiv Srba. Ma dajte više sa tom pričom!

CZV Zvezda

pre preko 2 godine

Istina,ali tom logikom nijedan sudija nam ne odgovara. Cak i nas Srbin bi nas potkradao.
У

Уф

pre preko 2 godine

Не желе да се састану Звезда - Динамо,па и Динаму нису свирали јуче два чиста слободњака са 17-18м,а то би биле огромне шансе,као пенал мамтене.
У

Уф

pre preko 2 godine

*малтене,грешка у писању
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Šerif je iz Tiraspolja, Transinistrije (Pridnjestrovlja), dela Moldavije sa velikom rusko/ukrajinskom većinom koja je na neki način odvojena od Moldavije, kao Kosovo kod nas i veoma se ne vole sa Rumunima u Moldaviji. Tako da ti ovo ispada kao kad bi Srbin sudio nekom albanskom/muslimanskom klubu iz Crne Gore npr. ili nekom klubu iz Federacije BiH.
7

777

pre preko 2 godine

Da ti sudi Nemac to je normalno ali nije normačno da recimo neki nas sudija sudi na mecu Borac Banja Luka protiv nekih recimo Finaca...
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Zaboravio si da protiv Kairata tamo da je sudio Turcin??? Gde nema uopste logike!!!!