Komentari na vest

TSC čuva okosnicu odbrane: Stojiću novi ugovor

G

Generacija

pre oko 1 godinu

Tacno, kompaktni su bili totalno, 2 različita tipa igrača koji su se dopunjavali. Verujem da bi i danas u Zvezdi bili paklen tandem, pritom su sazreli i isprofilisali se.
O

Od rodjenja mog

pre oko 1 godinu

Identican tip igraca kao Damian L. Tallec iz CZV. Nije los zadnji vezni - nego je odlican stoper. Ista prica i sa Stojicem. Moderan stoper sa tehnikom je na ceni danas. Pored Eraka najperspektivniji u ligi.
G

Gost115

pre oko 1 godinu

On i Erakovic su bili tandem u Graficaru
T

Terza magija

pre oko 1 godinu

@Gost 115 tada je umesto Graficara u Super ligu usao Pazar sa 9 pozicije…
S

Skautt

pre oko 1 godinu

Korektan igrac za nasu ligu, retko gde ce igrati na visokom nivou jer nije ni stoper a ni zadnji vezni, nema gradju i snagu za stopera a nema brzinu i smisao za zadnjeg veznog. Svakako za Evropu TSC mora ozbiljno da se pojaca.
C

Cccc

pre oko 1 godinu

А Gudelj ima snagu i gradju za stopera?
S

Sta mislis o tome?

pre oko 1 godinu

Po meni ni Maskerano nije imao gradju, ni visinu a ni snagu za stopera pa je igrao u Barsi u top 5 ligi…
S

Sta mislis

pre oko 1 godinu

Maskerano je bio nizi jedno 15-20cm, ovaj je 190. Ali slazem se svakako sa konstatacijom, glupost je reci da nema gradju..
T

Trwzege

pre oko 1 godinu

Pisete o igracima i pravite paralele Stojica sa igracima koji su vredeli po 40, 50 miliona i igrali na top nivou, pa on je sa ovim svojim kvalitetima za ovaj nivo i tu je ok, nesto puno vise jako tesko, nije to to
C

Cccc

pre oko 1 godinu

@Trwzege vreme ce pokazati da li je dorastao ili nije… naveli smo samo primer da ne moras da imas snagu, visinu, gradju i da igras u top 5 liga, posto je jedan od prethodnih komentara da ne moze da igras ako nemas snagu, visinu, gradju… glupo je porediti prvo nasu ligu sa Spanskom ili nase klubove sa Spanskim ali i Vidic nije nista specijalno bio u Zvezdi ili Matic dok je bio u Srbiji i mnogo je takvih primera, pa onaj igrac sto je pre nekoliko godina igrao u Donjem Sremu a eno ga sada igra polufinale LS sa Milanom itd. Jednostavno cudni su putevi gospodnji
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Odlican posao za Tsc Stojic je dobar defanzivac ali Tscu su potrebna 5,6 ozbiljna pojacanja za Evropu ovako tesko da ce nesto uraditi.
s

sg018

pre oko 1 godinu

TSC ako zavrsi drugi, mora dovesti neka ozbiljnija imena i proverena pojacanja. Provereni napadac i malo bolja krila. Ratkov jos uvek ima vaske, Vukic nije ta klasa. Stanojev i Milosavljevic ne prave razliku u domacoj ligi. Predlog je da dovedu bivse talente koje je velicina vecitih pojela i nisu napravili vise. Saponjic, Tufegdzic ili Vulic koji ima iskustvo igranja u LS. Dobar stadion, redovna primanja, igranje u Evropi. Sto bi neka Perudja bila bolja od Topole?
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Stojić je odličan bio cele sezone osim na par nekih utakmica. Tsc pravi odličnu priču na koju bi mogli mnogo da se ugledaju. Bez stranaca, nekoliko bivših igrača Zvezde i Partizana, dobar teren, simpatičan stadion. Ratkov zalog, falilo mu je ove sezone tog napadačkog njuha ali veliki potencijal. Ilića bih sutra doveo u Zvezdu. Uz par pojačanja biće u LE egal sa skoro svima.
D

Dzimi 89

pre oko 1 godinu

Mila majko ko sve danas igra fudbal, kad imas dobro menadzera.Nemam nista protiv momka ali u nizim ligama ima boljih stopera od njega decko je kiksara nevidjena.
A

Aco CZ

pre oko 1 godinu

Da si ga gledao uzivo, kao ja prosle sezone, video bi kakva je klasa od stopera i kako ga je Tsc pokupio, tj Lazetic poveo sa sobom. Covek lagano iznese loptu, skok odlican, tehnika, jedan moderan stoper.
N

Nagrađuje se nameštanje

pre oko 1 godinu

Nagrada za sve prodate bodove Partizanu. Zato je i dobio poziv kod Piksija. Sve lepo nagrade Bjeka i ekipa. Ratkov bi za njim odmah mogao u A tim.
G

Gg 3+

pre oko 1 godinu

Samo glup covek moze da veruje da je Tsc pustio Partizan… Tsc je i protiv Zvezde primio tri gola na istu foru kao protiv Partizana ( izgubljena lopta u sredini) umalo i protiv Cuke, to ako ne rese u buducnosti nema cemu da se nadaju u buducnosti, najbolje da privatni klub zrtvuje kvalifikacije LS zbog Partizana, dobar vic druze
?

?

pre oko 1 godinu

A da li je Zvezda dala bodove Partizanu?
S

Stella 21

pre oko 1 godinu

Ahaha, nagrada za partiju sezone protiv Partizana 😀 Ko sve danas igra fudbal...
H

Hajra Tsc

pre oko 1 godinu

Desava se svakom los dan, decko je samo protiv Cuke i Partizana odigrao losije i to nije igrao na svojoj poziciji tj stoperu vec je igrao u sredini… mozda bi i Dragovic kiksnuo protiv Partizana kao vezni igrac…