(©Starsport)
(©Starsport)

Vazura: Krenuli Zvezdini spinovi

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.10.22. | 12:18

„Penal u Kragujevcu je zaista sporan“, kaže direktor Partizana

Predugo je trajala bonaca u srpskom fudbalu, nikakvih otrovnih strelica koje lete sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda nije bilo. Prošlo je 15. kolo i prvo „čačkanje“ je počelo.

Nedavno je iz Crvene zvezde stigla informacija da će bojkotovati izbor za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, uz opaske da je to deo priprema da se „otme titula crveno-belima“.

Izabrane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je gostujući na TV Prva uzvratio večitom rivalu.

Saopštenje Crvene zvezde je veoma nekorektno, to je uvod u nešto što njima ide na ruku i ne tiče se samo pitanja ko će da vodi Fudbalski savez Srbije, nego su počeli sa njihovim dobro poznatim spinovima. Imamo normalan odnos sa Zvezdom, službeni da tako kažem, ali to njihovo saopštenje vodi u smeru koji nije sportski. Ponovo ističu da će njima neko da im otima titulu, prave se scene unapred, a imamo, recimo, jučerašnju utakmicu i sporan jedanaesterac, mada nije moje da komentarišem sve to, niti smem da komentarišem, no sve je to deo marketinga i pritiska na sudije. Mi se time ne bavimo“, rekao je Vazura.

Partizan će, kako je rekao Vazura, učestvovati u izborima u FSS.

„Mi ćemo najnormalnije učestvovati u radu skupštine. Sa Crvenom zvezdom pokušavamo da održavamo korektne odnose, ali sa ovakvim saopštenjima i dešavanjima zaista se postavlja pitanje kuda to vodi. Samo ovde se govori o izgubljenoj tituli nakon prvih pet kola i samo ovde se borba za titulu označava kao otimanje“.

Osvrnuo se direktor Partizana i na rat u crno-beloj familiji od Sportskog društva.

Krivična prijava je podneta i sada je sve na sudskim i nadležnim organima. Izuzetno smo optimistični po pitanju presude, jer je dokaze utvrdio sudski veštak. Počelo se sa spinovima o nekim navodno pretučenim ljudima u prostorijama Fudbalskog kluba, što naravno nema veze sa istinom“.

Iako Partizan beleži sve bolje rezultate, povici „Uprava napolje“ se i dalje čuju na stadionu.

„Nije prijatno, naravno. Navijači imaju pravo da kritikuju. Mi smo se prošle godine borili za titulu, bili smo jako blizu, ali smo je izgubili na nekim utakmicama gde nismo smeli da prospemo bodove. Naš glavni suparnik ima i veći budžet i to nije ni tajna, to je zvanično. Mislim da je Partizan izuzetno dobar tim. Za nas je bitno da igramo Evropu i da smo aktuelni na tržištu. Odgovornost za ekipu snose sportski direktor i treneri, ja sam tu da snosim odgovornost za ekonomska pitanja. Naši izbori nisu bili loši, Aleksandar Stanojević je vodio dobro ekipu dve godine, Ilija Stolica… Nažalost se desilo da ima mnogo poraza i da bude tako kako je bilo, a gospodin Petrić je uspeo da vrati ekipu tamo gde joj je bilo mesto“.

Najavio je Vazura na kraju i da će se Partizan dobro pojačati u zimskom prelaznom roku.

Neće biti mnogo odlazaka. Sam kostur ekipe ostaje na okupu, moramo da pojačamo još nekoliko pozicija. Uz želje trenera i sportskog direktora napravićemo da sve koje žele dovedemo u Partizan“, podvukao je Vazura



tagovi

FK PartizanMiloš VazuraMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara