Violin adut za Evropu - Edinson Kavani

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.05.22. | 18:59

Komiso ga mami platom koju je imao Riberi...

Fjorentina je na dobrom putu da se nakon pet godina vrati u Evropu. Tri vezana poraza donekle komplikuju situaciju, ali ne kvare sveukupni utisak koji je ekipa predvođena Vinčencom Italijanom ostavila ove sezone. Stručnjak rođen u Karlsrueu dodatno je popravio svoju reputaciju, te ne čudi što ga poslednjih nedelja dovode u vezu s Napolijem.

Roko Komiso svestan je kolika je uloga Italijana u Violinom "vaskrsnuću" i zato po svaku cenu želi da ga zadrži na Artemio Frankiju. Mediji spekulišu kako Aurelio de Laurentis ozbiljno razmišlja da iskešira 10.000.000 evra, koliko iznosi njegova izlazna klauzula, međutim ni gazda Fjorentine ne sedi skršetnih ruku.

Izabrane vesti

Gazeta delo Sport piše kako Komiso radi na tome da ozbiljno pojača ekipu ukoliko bude izborena Evropa, čime bi ubedio Italijana da odbije poziv iz Napulja. Navodno, ime kojim bi 44-godišnji strateg trebalo da bude "upecan" je Edinson Kavani (35).

Urugvajski veteran ima dosta ponuda, najčešće su ga selili u Boku Juniors, ali malo ko će moći da ponudi koliko Fjorentina planira, navodi isti izvor. Ideja prvog čoveka kluba iz Firence jeste da Kavaniju ponudi ugovor u vrednosti onog što je imao Frank Riberi, a to je 4.000.000 neto po sezoni.

Podsetimo, najboljem strelcu u istoriji Pari Sen Žermena s poslednjim danom juna ističe ugovor s Mančester Junajtedom i on je slobodan u izboru nove sredine.


tagovi

Edinson Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara