""
""

Voša diše Zvezdi za vratom: Lale se provukle u Novom Pazaru i jašu na drugom mestu

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.09.16. | 18:19

Sada je razmak između Novosađana i Beograđana dva boda

Sada svi superligaši imaju isti broj odigranih utakmica pošto su Novi Pazar i Vojvodina odigrali odloženi duel iz prvog kola šampionata. U zanimljivom meču Lale su slavile s 2:1 na ovom teškom gostovanju.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je zato u drugom viđen pravi vatromet. U roku od 68. do 77. minuta viđena su tri pogotka, a bolje su se snašli gosti iz Novog Sada koji su tako došli do nova tri boda koja ih sada stavljaju na drugo mesto na tabeli odmah iza Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Miloš Trufunović je doveo Vošu u prednost u 68, ali je radost trajala samo minut pošto je rezervista Anes Rušević doneo izjednačenje. On je u igru ušao u 53. minutu. Ipak, da Lale odu u Novi Sad punih džepova pobrinuo se Stanojević auto-golom.

Veliko razočaranje za oko 2.500 gledalaca na Gradskom stadionu.

Lale sada imaju 20 bodova na svom kontu, dok je Zvezda na 22. Ovo je izuzetno važan trijumf za Vošu i na psihološkom planu pošto je poznato da crveno-beli iz Novog Sada imaju problema na ovakvim utakmicama.

Novi Pazar - Vojvodina 1:2 (0:0)
/Rušević 69 - Trifunović 68, Stanojević 77ag/

Gradski stadion, 2500 gledalaca

Sudija: Igor Stojiljković

Novi Pazar: Zogović, Vasilić, Stanojević, Alivodić, Travančić, Đoković (od 53.Vusljanin), Čečarić (od 53. Rušević), Pajović, Lepović, Marić, Micevski

Vojvodina: Kordić, Meleg, Puškarić, Paločević, Lakićević, Planić, Antić, Malbašić, Maksimović, Jovančić, Trujić

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNovi PazarMiloš TrifunovićEvropaAnes Rušević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara