(Reuters)
(Reuters)

Vratio se Mo Salah, igraće za Liverpul posle mesec i po dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.24. | 14:15

Poboljšava se kadrovska situacija na Enfildu

Šampionske ambicije Liverpula dobile su dimenziju više. Crveni nastavljaju pohod ka naslovu sa najjačim oružjem. U ekipu se vraća Mohamed Salah.

Kako sad stvari stoje, prvi strelac sastava Jirgena Klopa će biti u konkurenciji za subotnje matine gostovanje Bretnfordu, gde će tim sa Enfilda pokušati da se učvrsti na čelu tabele i posle 25. premijerligaškog kola.

Izabrane vesti

Salah je bio van ekipe od 1. januara kad je torpedovao Njukasl (dva gola i asistencija u slavlju 4:1), potom je otišao na Kup afričkih nacija i posle dve utakmice za Egipat na turniru u Obali Slonovače pretrpeo povredu zadnje lože, zbog koje se ranije vratio u Englesku. Lekarski tim Liverpula je uspeo da ga osposobi, pa je posle mesec i po dana pauze Mo opet na teren.

Mo se u potpunosti vratio treninzima i automatski je u konkurenciji za sastav“, pojasnjio je Klop da računa na strelca 14 golova i asistenta za još osam.

Kvota da će Salaha biti strelac protiv Brentforda je 2,00

To nije sve, jer je Ibrahima Kone izdržao suspenziju i opet je na raspolaganju stručnom štabu, Džo Gomez će proširiti opcije u odbrani, dok se golman Alison vraća posle bolesti.

Mada, van tima su i dalje Tijago Alkantara i Trent Aleksander Arnold, dok je neizvestan Dominik Soboslaj.


 



tagovi

Mohamed SalahLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara