Za svaki slučaj: Barsa želi da produži ugovor sa Valverdeom

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.08.18. | 09:48

Katalonci ne žele da se igraju

Barselona ima još osam dana do kraja prelaznog roka da dovede eventualno još neko ime na Kamp Nou, ali Katalonci gledaju da završe još jedan posao i to što je pre moguće. U pitanju je trener Ernesto Valverde. On ima ugovor do kraja ove sezone sa opcijom produžetka na još jednu sezonu, ali Barsa za svaki slučaj želi da potpiše novi ugovor sa svojim trenerom.

Pregovori između Barselone i Valverdeovog menadžera Injakija Ibanjeza bi trebalo da počnu u septembru ili ranom oktobru, piše dobro obavešteni Mundo Deportivo.

Izabrane vesti

Barsa želi da reši ovo pitanje što je pre moguće tako da to ne bi imalo uticaja na ekipu tokom sezone. Katalonski klub želi da Valverde vodi Barselonu i posle 2019. godine i da to pitanje, iako postoji opcija za još jednu sezonu, reši što je pre moguće tako da pitanje ostanka Valverdea ne zavisi od rezultata na dnevnoj bazi.

Tako bi trener i igrači dobili potreban mir.

Valverde bi možda i sačekao kraj sezone pa da se vidi na čemu je cela priča, dok Barsa ne želi da ulazi u nervozu i sprema novi ugovor za svog trenera.

Kada se Erik Abidal bude vratio sa odmora počeće njegov rad na ovom pitanju. Barselona misli da je Valverde dugoročni projekat u koji treba uložiti poverenje.

Podsetimo, bilo je priča da će Valverde dobiti otkaz posle poraza od Rome u četvrtfinalu Lige šampiona, ali su to iz Barselone brzo demantovali. Evo i zbog čega. 

Foto: Action images


tagovi

međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara