Tomislav Sivić (©MN Press)
Tomislav Sivić (©MN Press)

Železničar drži korak, "finale Lige šampiona" sa Mačvom rešeno za sat vremena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.22. | 21:33

Pančevci sigurni protiv gostiju iz Šapca - 3:1 (2:0)

IMT sa 34 boda vodi glavnu reč u Mozzart Bet Superligi posle 15 kola. Do nedavno je vodeći bio Grafičar, koji sada zaostaje tri boda, a u stopu ih prati Železničar. Pobedom nad Mačvom 3:1 (2:0), Pančevci su stigli do 28 bodova.

Najavio je trener Tomislav Sivić ovaj meč kao još jedno "finale Lige šampiona" i igrači su ga ozbiljno shvatili. Maksimalno ozbiljno ušli su u meč i već na poluvremenu najavili konačan ishod, koji je bio jasan nakon trećeg gola na pola sata pre kraja.

Izabrane vesti

Seriju je sjajnim udarcem sa nekih 25 metara otvorio Aleksandar Đorđević. Vođstvo domaćih duplirao je Luka Petrović u 36. minutu posle solo-prodora po desnoj strani, a na 3:0 povećao je Milan Mirosavljev u 60. na dodavanje Petrovića. Sve što su Šapčani uspeli da urade bilo je ublažavanje poraza. Učinio je to Miloš Nešković tri minuta nakon trećeg gola Železničar. Bio je najviši u skoku na centaršut iz kornera.

Do kraja meča viđeno je još nekoliko odličnih šansi na obe strane, ali rezultat se nije menjao. Železničar se učvrstio na trećem mestu, a Mačva ostala na 11, s tim da je u narednom kolu čeka još jedno veoma teško gostovanje, u Beogradu protiv Grafičara. Pančevci idu na megdan poslednjeplasiranom Zlatiboru.

MOZZART BET PRVA LIGA SRRBIJE – ODLOŽENI MEČ 11. KOLA

Sreda

Železničar Pančevo - Mačva 3:1 (2:0)

/Đorđević 11, Petrović 36, Mirosavljev 60 - Nešković 63/



tagovi

Železničar PančevoMačva ŠabacMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara