Komentari na vest

Želje i volje ima, fali nam samo igra - Azurini u potpunosti nadigrali mladu reprezentaciju Srbije

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Realno je Srbija bas slabo odigrala,tanki smo Italija nas preslisala.
G

Goci Skaut

pre oko 1 godinu

Ja sam lično bio prisutan na ovom mučeničkom meču. Da nije ovog malog Stankovića na golu, bila bi to i ubedljivija pobeda za Italiju. Mitrović je pomalo nagoveštavao neko znanje, kao i Ratkov a ostali blagi očaj, bez želje i volje a najpre bez snage... Izuzetno loš meč našeg tima.
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Fali nam selektor. Dosta vise Batadjorista!
N

News

pre oko 1 godinu

Nemanja Jovic povredjen a danas igra protiv Bugara. Vecina igraca iz ove selekcije nemaju kvalitet za vrhunski fudbal. Nasa odbrana je ocajna. Micic,Djuric,Rogan i Drezgic je smesna i za superligu a kamoli za ozbiljnije ekipe.
p

poketino

pre oko 1 godinu

Štoperi mnogo spori,selekcija po ukusu menadzera.U svetu fudbala se zna da je sekektor,trener poslušnik.
P

Partymaker

pre oko 1 godinu

"samo igra fali" ono najosnovnije
e

esex

pre oko 1 godinu

Mitrovic ne donosi nista u zvezdi i ocajno igra a vidi se da moze..sta se desava u njegovoj glavi ne mozemo znati..nasa mlada reprezentacija dotakla je dno i pokazatelj je da je vidic morao pobediti..struka i rad sa mladima su katastrofa,nigde brzine i modernog fudbala..nisko smo pali zahvaljujucu prokletom mentalitetu i ljudima koji se bogate na lagan nacin a za nas fudbal ne mare ni malo..imam tri sina od 5,7 i 11 godina i ako zelim da igraju prvu postavu u skolicama fudbala moram da platim,sto ne zelim naravno..igraju i guraju se deca bogatih a ne najtalentovanija deca..dotakli smo dno zivota kao drustvo ruzicaste pink kulture,korupcije i nemorala.da nema ove nase dece zeleo bih da padne nuklearka i da nas sve potamani na planeti.odobrite mi ovaj komentar pun gneva i besa,bar istinu zbori.
P

Poznavanje materije

pre oko 1 godinu

Da li postoji novinar u Srbiji kojeg interesuje U21 tj generacija igrača 2002g i 2003g. i da se raspita da li je ovo najbolje sto imamo i koji je kriterijum selektora Stevanovića.Evo ja ću da vam kažem.Pola ove ekipe kod prave selekcije NIKADA ne bi obuklo reprezentativni dres(Djurić,Vasiljević,Micić,Knežević itd).Sto se tiće selektora njemu Lazetić i razni menadzeri sastavljaju ekipu.Najgori primer je guranje Petkoviću kapitensku traku.Pa daa taj vredi valjda bi to neko od evropskih skauta video a ne bi otisao u Sharlot ali njegov menadzer Bambi Tosić gura li gura.Jos je smesniji primer Lazara Micića koji igra u Loznici a njegov menadžer Darko Ristić(menadžer Vlahovića,Radonjića) ga uporno gura u reprezentaciju iako je u Partizanu otpisan kao neko ko ne može da igra ozbiljan seniorski fudbal.O Djuriću ne treba mnogo trositi reči.Otac,vidjeniji delija sa severa bagerom ugurao sina u repku.Pa valjda bi Dejan Stanković u njemu prepoznao neki kvalitet?!Dakle Stevanoviću ova ekipa nikada ništa neće napraviti ozbiljno u Evropi.
P

Portista

pre oko 1 godinu

Mora se napomenuti da Espozito ima samo 5 nastupa u Speciji, jer je tek u januaru dosao u klub. Prije toga je bio ubjedljivo najbolji igrac Serije B i kapiten SPAL-a
t

terza magico

pre oko 1 godinu

Mitrović je u totalnom padu forme, Terza ga je ubio jer ga je već "prodao" u Barselonu. na kraju, izgleda da mu se smeši karijera Nikolica i Gavrica..
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Kad je pa bio u usponu? Najobičnija prevara od igrača.