Košarkaši Denvera (Foto: AFP)
Košarkaši Denvera (Foto: AFP)

Počastvovani smo što delimo tvoj uspeh

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 08:49

Deandre Džordan, Pejton Votson, Majkl Porter junior i Kristijan Braun čestitali Jokiću novi MVP naslov

Kada neko poput Nikole Jokića učini nešto spektakularno kao što je osvajanje trećeg MVP naslova NBA lige, red je da se čestita. A red je i da prve čestitke stignu od njegovih najbližih. Nakon porodice, sjajnom Srbinu su reči pohvale izrekli saigrači u Denveru koje je lani vodio do istorijske titule šampiona, a ove (zasada) do konferencijskog polufinala.

Da se u timu Nagetsa svi raduju svačijem uspehu kao onom zajedničkom pokazuju reči Deandrea Džordana, Pejtona Votsona. Majkla Portera juniora i Kristijana Brauna.

Izabrane vesti

"Brate, samo želim da ti čestitam na MVP nagradi, bila je privilegija igrati uz tebe prethodne dve sezone. Uživanje je gledati te kako igraš, neverovatan si igrač i saigrač", rekao je Džordan, inače Jokićeva zamena na poziciji centra.

Votson, kao jedan od najmlađih u timu ima od koga da uči i to je upravo ono što ceni kod stasitog Somborca. To što nesebično deli savete. Kao pravi MVP.

"Osvojiti tri MVP naslova je nešto posebno, što se ne viđa svaki dan, ali potpuno zasluženo. Rad koji ulažeš i primer koji postavljaš mlađim momcima poput mene mnogo znače. Gledajući te kako igraš je inspiracija za mene, nešto što nikada neću zaboraviti i što se nadam da ću jednog dana i ja postići", naglasio je Votson.

Porter junior se nije preterano raspričao, ali je rekao suštinu.

"Cenim tvoj nesebični duh i konzistentnost koju pokazuješ na terenu. Počastvovan sam što sam saigrač trostrukog MVP-ija."

Što se Brauna tiče, on se nada da će nastaviti da i u budećem periodu deli uspehe sa Jokićem.

"Čestitke Nikola, veoma sam srećan zbog tebe. Cenim sve što si uradio za nas. Uzbudljivo je gledati te kako postižeš sve ove stvari i uzbuđen sam da nastavim da igram sa tobom i nastavim da osvajam titule", zaključio je Braun.


tagovi

Nikola JokićDenver NagetsMVP NBA lige

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara