Zvanično: Savo Milošević trener Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.19. | 18:39

Nije više potpredsednik FSS

Kao što je i najavljeno, Savo Milošević je imenovan za novog trenera Partizana. To je danas i zvanično potvrdio klub iz Humske. Partizan je saopštio da je Milošević raskinuo ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije u kojem je obavljao funkciju potpredsednika.

“Na sednici UO FK Partizan održanoj u Beogradu dana 27. 3. 2019. godine zvanično je za novog trenera prvog tima imenovan bivši golgeter crno-belih i potpredsednik FSS g. Savo Milošević.

Izabrane vesti

Članovi UO FK Partizan pružili su jednoglasnu podršku novoimenovanom šefu stručnog štaba i njegovim saradnicima, izrazivši duboko verovanje u napredak i dobre rezultate u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

Milošević je raskinuo ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio na funkciji potpredsednika, a promocija je zakazana za četvrtak u 11 časova u pres sali stadiona Partizan. Nakon toga preuzeće na Zemunelu prvi tim sa kojim će već u nedelju debitovati na klupi u Kruševcu protiv Napretka.

FK Partizan se zahvaljuje Žarku Lazetiću na profesionalnom odnosu i vođenju utakmica u prethodnom periodu na mestu v.d. trenera prvog tima.

Savo je fudbalsku karijeru započeo u kadetima Partizana i za crno-bele je odigrao 219 utakmica i postigao 191 gol. Nedavno je stekao profi licencu, a kao trener radio je samo u selekciji Crne Gore, kao asistent selektora Branka Brnovića”, navodi se u saopštenju Partizana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara