Nikola Čumić  (Twitter/@RealSporting)
Nikola Čumić (Twitter/@RealSporting)

ZVANIČNO: Tandem Čumić – Đurđević u Hihonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.09.20. | 16:48

Partizan definitivno ostao praznih šaka

Nikola Čumić i definitivno neće biti “bonus“ igrač koji će Aleksandru Stanojeviću dozvoliti da vrati Vladimira Stojkovića na Partizanov gol. Dojučerašnji krilni fudbaler Radničkog iz Niša karijeru nastavlja u Hihonu da pakuje golove Urošu Đurđeviću.

Čumić je danas i zvanično promovisan kao novo pojačanje španskog drugoligaša, koji je potvrdio da mladi srpski reprezentativac dolazi na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

Izabrane vesti

Sporting naravno nije otkrio za koliko bi novca mogao da otkupi momka koji će u novembru proslaviti 22. rođendan, ali se nezvanično pominje da je njegov matični klub Olimpijakos u ugovor ubacio klauzulu u visini od 7.000.000 evra.

Ako je ta informacija i tačna reklo bi se da su se Grci time samo obezbedili od rastanka sa Čumićem i pre no što je i debitovao za atinski klub. Prosto, Hihon nije klub koji daje toliki novac za pojačanja. Rekordni transfer ostvario jula 2019. godine kada je iz Mančester Sitija doveo ofanzivnog veznog Manua Garsiju i za 22-godišnjeg igrača platio 4.000.000 evra.

Drugi na listi najskupljih akvizicija je baš Đurđević, koga su sezonu ranije doveli baš iz Olimpijakosa za 2.500.000 evra. Jasno je dakle da bi Čumić morao da odigra iznad svih očekivanja da bi se Sporting odlučio za takav posao.


tagovi

Nikola ČumićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara