(©MN Press)
(©MN Press)

Zvezda definitivno igra u Jerevanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.09.20. | 16:28

UEFA presudila

Pala je konačna odluka, Crvena zvezda će plej-of meč za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igrati u Jerevanu! UEFA je procenila da ne postoje bezbednosni rizici i poručila srpskom šampionu da može da krene na put.

Ovu informaciju potvrdili su i crveno-beli na svom zvaničnom tviter nalogu.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, situacija u Jermeniji prilično je dramatična. Sukobi između jermenske i azerbjedžanske vojske ne jenjavaju. Pored toga proglašeno je ratno stanje i opšta mobilizacija. Iz tog razloga pominjala se zamena domaćinstva, pričalo se o Tbilisiju, Kipru i Mađarskoj kao realnim opcijama, ali ljudi iz Evropske kuće fudbala ipak su presudili da postoje uslovi da se igra u glavnom gradu Jermenije, pošto su ratna dejstva dešavaju oko 300 kilometara dalje, u području Nagorno-Karabah.

"Ako mene pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne želim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji, u šta ne sumnjam, moramo da pobedimo gde god da se igra. Idemo i pobedićemo", kazao je juče generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić.

Susret između Ararata i Crvene zvezde na programu je 1. oktobra od 16 časova. Ukoliko Crvena zvezda trijumfuje na ovom meču igraće po četvrti put zaredom grupnu fazu evropskih takmičenja.


tagovi

Liga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara