Aleksandar Prijović (©STAR SPORT)
Aleksandar Prijović (©STAR SPORT)

Zvezdašima će biti potrebna totalna anestezija: Prijović raspoložen za dolazak

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 12:36

Mozzart Sport saznaje da su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela posle Aleksandra Dragovića ušli u pregovore s još jednim potencijalnim bombastičnim pojačanjem

Pošto je pobeđen Partizan u večitom derbiju, i ostavljen na 12 bodova razlike osam kola pre kraja Superlige, Crvena zvezda već može da se okreće ka letu, odnosno prelaznom roku i novom napadu na Ligu šampiona.

A kako Mozzart Sport saznaje, direktorski tandem Zvezdan Terzić - Mitar Mrkela uveliko radi na tome da napravi „drim tim“ narednog leta kako bi se u Evropi napravio novi iskorak u odnosu na ovu sezonu i plasman u 1/16 finala Lige Evrope, gde je slavni Milan nedavno zaustavio crveno-bele.

Izabrane vesti

Osim štopera Aleksandra Dragovića iz Leverkuzena, s kojim pregovori uveliko traju, i koji preko društvenih mreža dodatno podgreva atmosferu među navijačima Zvezde, šampion Srbije je nanišanio i bombastično pojačanje u napadu - Aleksandra Prijovića!

Čovek čiji je gol odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo 2018. godine trenutno je član saudijskog Al Itihada, ima ugovor do 2023. godine, ali i želju da napusti klub.

Pogledajte kvote za meč Lige Evrope Granada - Mančester Junajted

A po informacijama Mozzart Sporta, kontakt Zvezde i Prijovića već je uspostavljen, i obe strane izrazile su želju za saradnjom: crveno-beli bi dobili sjajnog napadača, a Prijović priliku da se vrati u Evropu i pokaže da je i dalje sposoban da igra na najvišem nivou, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a na Marakani se nadaju i u fazi po grupama elitnog takmičenja.

KOJE SU OPCIJE U IGRI?

Prijović u duelu s Fabregasom (©Reuters)Prijović u duelu s Fabregasom (©Reuters)

Gde god je bio, napadač rođen u Sent Galenu 1990. godine, rešetao je mreže - u turskom Bolusporu, poljskoj Legiji, a najveći trag ostavio je u PAOK-u za koji je dao preko 50 golova, i gde je u sezoni 2018/2019. bio jedan od najzaslužnijih za titulu solunskog kluba, iako je na polusezoni prodat Al Itihadu za 10.000.000 evra.

Upravo visina tog transfera, kao i Prijovićeva ogromna primanja u Rijadu, glavna su kočnica obostrane želje da dođe do saradnje - narednih dana razgovaraće se upravo o potencijalnom modelu Prijovićevog „izlaska“ iz Al Itihada, a pozajmica, kao u slučaju Sekua Sanogoa, može da se ispostavi kao najrealnija opcija.

Zvezda s Dejanom Stanković na klupi - iako je privukao pažnju Sampdorije, ali će izvesno ostati u na Marakani - sa aktuelnim nosiocima igre na terenu, uz Dragovića i Prijovića kao pojačanja: to za navijače crveno-belih zvuči kao letnja bajka.


tagovi

Dejan StankovićMitar MrkelaZvezdan TerzićAleksandar DragovićAleksandar Prijovićletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara