Aleksandar Dragović raspaljuje zvezdaše: Duhom Marakane porazi Partizane...

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.04.21. | 14:27

Da li je ovo najava prvog letnjeg transfera?

Nije tajna da je štoper Bajera iz Leverkuzana i standardni reprezentativac Austrije prva želja Crvene zvezde u narednom prelaznom roku. Odgovorni sa Marakane već dugo rade na transferu Srbina iz Beča, koji će u junu i zvanično postati slobodan igrač. Nije tajna da je Zvezdan Terzić tokom januara boravio u Dubaiju i susreo sa sa menadžerskim timom nekadašnjeg člana Bazela, Dinama iz Kijeva i Lesterom.

Crvena zvezda je želela da kompletira transfer, kako bi se od prvog dana letnjih priprema Dragović stavio na raspolaganje Dejanu Stankoviću. Za sada nema potvrde da je transfer završen, ali čini se da je vruće. Baš vruće.

Izabrane vesti

Posebno, što Dragović ima želju da obuče dres voljenog kluba, sa kojim ima jaku emotivnu vezu. Iskusni centralni defanzivac je današnjim objavama na Instagramu dodatno raspalio maštu Delija i nagovestio da bi uskoro mogao da postane stanovnik Beograda.

Povod je bio 164. prvenstveni večiti derbi. Na Instagram Storiju Dragović je prvo okačio navijača Crvene zvezde sa zastavom Delija i poruku „idemo jako“. Ovog popodneva oglasio se novim postom.

Dragović je uz crveno-bele boje izabrao koreografiju navijača Crvene zvezde na jednom od prethodnih derbija iz Ljutice Bogdana. Okačio je i poruku sledeće sadržine:

„Duhom Marakane porazi Partizane...“.

Ostaje da se vidi narednih dana hoće li dečačka ljubav pomoći Dragoviću da izabere narednu stanicu u karijeri. Kao slobodan igrače imaće sigurno finansijske jače ponude, ali Crvena zvezda je na pol poziciji.



tagovi

Aleksandar Dragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara