Zvezdan Terzić, Dejan Stanković i Mitar Mrkela (©Starsport)
Zvezdan Terzić, Dejan Stanković i Mitar Mrkela (©Starsport)

Zvezdin odgovor Sampu: Ne dirajte Dekija!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.04.21. | 12:12

“Ne postoji promil šanse da sednemo i razgovaramo o njegovom odlasku”, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Vlasnik Sampdorije Masimo Ferero je smislio plan, da Dejana Stankovića na leto dovede u Đenovu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ima konkretan odgovor: dalje ruke od Stankovića!

Izabrane vesti

U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da s nama niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku”, odbrusio je Terzić Italijanima uz podsećanje da Stankovićev ugovor sa crveno-belima važi do leta 2022. godine i da u Ljutice Bogdana i ne pomišljaju da ga raskidaju.

Štaviše…

Uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove”, decidiran je Terzić.

Uostalom, u ovoj prvoj punoj sezoni na Zvezdinoj klupi Stanković je zaslužio to poverenje. Prošao je grupnu fazu u Ligi Evrope, na ubedljiv način odbranio titulu šampiona Srbije. Malo li je?



tagovi

Zvezdan TerzićDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara