Zvezdin rasni špic Nikola Stojiljković: Da napravimo još jedan evropski korak napred

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.06.18. | 15:29

Doskorašnji napadač Brage zadužio dres sa brojem 19

Aleksandar Pešić je još tu, ali nije tajna da u Ljutice Bogdana razmišljaju i o mogućnosti da unovče odličnu golgetersku sezonu 26-godišnjeg Nišlije. A tu gde je on stao sledeće sezone bi – možda i u tandemu? – trebalo da nastavi njegov sugrađanin. Nikola Stojiljković je danas i zvanično zadužio dres Crvene zvezde sa brojem 19 na leđima.

Sportski direktor Mitar Mrkela više je nego zadovoljan.
Nikolu dugo poznajem, još iz mlađih reprezentativnih kategorija. On je rasni špic, doveden je da daje golove“.

Izabrane vesti

I sam Stojiljković ima velike planove na Topčiderskom brdu.
Ekipa me je lepo dočekala na pripremama na Zlatiboru i sad je najbitnije da se što pre uklopim. Ako to uradim neće biti problema. Čekaju nas veliki izazovi u Evropi. Zbog toga sam ovde. Klub je prošle sezone napravio odličan rezultat. Konačno je stao na noge. Momci su prošle sezone postavili jedan nivo, nadam se da ćemo mi sada napraviti i jedan korak napred“.

Period adaptacije sigurno će mu olakšati i prisustvo Vladana Milojevića, koga dobro poznaje iz vremena u Čukaričkom.
Odlično znam Vladu. Bili smo zajedno u Čukaričkom, igrao sam tada odlično. Znam dobro kako radi, kako kod njega funkcionišu ekipe. Mada nije to presudili. Klub me je hteo. Odlučio sam da dođem u klub koji me je želeo. A naravno da sam srećan što je Vlada tu“.

Klub ga je hteo. A i Nikola je hteo Zvezdu. Pominjao se Rapid iz Beča, pa i APOEL, potencijalni Zvezdin rival u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Ja sam bio u priči sa ljudima iz Brage. Nisam ulazio ni ko je, ni koliko, ni šta ponudio. Samo sam im izrazio želju da se vratim u Srbiju. Rekao sam im da želim u Zvezdu“, zaključio je Stojiljković.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara