Komentari na vest

Zvezdina bitka za Maksimovića: Igrač voljan da dođe, na putu stoji brat iz Moskve

G

Gostuzatvoru

pre preko 1 godinu

Zna li neko koji je razlog-zašto ga zovu Loko-Loko?
M

Madjijo

pre preko 1 godinu

Otvori se, dogovori transfer sada, a pare da im legnu kad udjemo u LS na jesen... 😅
i

info90

pre preko 1 godinu

Nemanja Maksimović od januara u crveno-belom dresu! Cena od dva i po do tri miliona evra
R

Radee995

pre preko 1 godinu

Crvena Zvezda nece moci da isprati ponudy Spartaka iz Moskve. Mene zanima ko odlucuje za koga ce igrati ? Ako igrac hoce u Zvezdu to je onda reseno. Ili odlucuje menadzer gde ce igra igrati.
K

Kidavella

pre preko 1 godinu

Naravno da se pita i menadžer. Ta osoba je plaćena da se brine o karijeri svog klijenta i naravno da će igrač da ga sluša.
g

gostRikon

pre preko 1 godinu

Kam tu red star bro...
M

Max1

pre preko 1 godinu

Maksimovic je odlican igrac,top pojacanje.... Spic neki krsten? Bekovi,levo krilo ???
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Za Zvezdu je on ok pojacanje, taman da se uigra za LS. Ruska liga trenutno nije atraktivna za igrace jer osim sto ne igraju Evropu, drzava je prilicno izolovana i tako ce biti bar jos 1 godinu, bez obzira sto dobro placaju. U reprezentaciji on ne pravi razliku, to se videlo na SP, ali moze da se racuna na njega, borben je i korektan je momak.

AvantiStellaRossa

pre preko 1 godinu

Dodji kralju da igras LS, za nasu ligu si Iniesta i bio bi veliko pojacanje!
@

@Visente Del boske

pre preko 1 godinu

Verovatno nam ista menadzerska agencija preporucuje igrace i nama i njima.
L

Logika

pre preko 1 godinu

Erakovic je mlad i brz stoper, pa njemu ce sigurno rasti cena, a maksimovicu kataji kanga rodic gobeljic njima nece. Znaci koja je logika prodati erakovica sada.
_

_001952.f69a0714962f49f29dd9d175deb7b281.1612

pre preko 1 godinu

Ne treba nam nizašta,dovedite pravu desetku-lidera,madjioničara.Drvored već imamo.Srnić,Krstičić,Mićko,samo nam još ovaj lažnjak treba.Doveli ste 5 istih igrača
e

esex

pre preko 1 godinu

Meni je ovaj nista posebno.obican trkac bez uticaja u ofanzivi i bez snage za duel igru u defanzivi..ima neke kvalitete i za domacu ligu bi bio odlican al za ls nema kvalitet vise koji nam je potreban..nama treba neki razbijac poput ada,nesto sto ni reprezentacija srbije nema
M

Muvanje

pre preko 1 godinu

Jedan dan je placen 10 miliona Valensiji, a danas je 5?? Propaganda!!
p

pa1

pre preko 1 godinu

On bi bio pravo pojačanje! Ipak koliko je realno?
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Ehhh nama uvek neko stoji na putu,te brat iz Atine sad brat iz Moskve...haos
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Momak ima porodicu, nije da nije dovoljno zaradio do sada, verujem da ima tu više stvari koje bude nadu da bi mogao doći u Zvezdu. Svako ko ima porodicu, sigurno ne bi u ovom trenutku otišao za Rusiji, nisu pare sve. Obeštećenje nije malo za naše uslove ali tu se sigurno može nešto izboksovati... Polako, vreme će pokazati
S

Siesta

pre preko 1 godinu

Nema tu boksovanja, dečko je pod ugovorom sa Hetafeom i ako ga puštaju onda će gledati da zarade. Meni je totalno nelogično da se iz Madrida seli za Beograd, u mulj srpskog fudbala.
s

sunking

pre preko 1 godinu

Jeste li razmišljali o tome ko će sve njih da trenira? Zvezda nema trenera, za igrače će lako
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Realno bolje prodati Eraka i za 5 miliona ako moze, cenu su mu vec dovoljno oborili(nebitno da li je namerno ili ne).Treba nam na toj poziciji pojacanje, pogotovo sto je domaci igrac, kvalitetan i veliki zvezdas!
g

ggeg

pre preko 1 godinu

heheh ko sve ostavlja komentare, pa uzmi nadji neki sajt malo se informisi kako se krecu cene. Erakovicu rasta cena trenutno sa odlaskom na SP 7 mil evra, a da ga je necrecni Piksi ubacio da igra , naravno jer decko zasluzuje on bi vise vredeo. Ako CZ bude imala malo osecaja bolje Dragovica da proda za 5 milki mada Doria i Stankovic nemaju novac, mada je najbolje da ostanu obojica ali Erakovicu ce rasti cena, narocito od marta i ako ga posluzi zdravlje .
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Odrastao je covek. Nema mu sta govoriti brat iz inostranstva.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Da li si uopšte procitao tekst....
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Lego bi nam kao " budali samar " , sto kazu.Ali... Da li je realno,dovesti igraca koji je pod ugovorom sa klubom iz Primere,u kojoj je standardan u zadnjih pet sezona?Jos je mlad,nije dostigao zenit karijere.Da li je realno da igrac hoce u nasu ligu pored terena po Spaniji?Iz uredjene zemlje u nas haos...Cisto sumnjam.
S

Strucnjaci iz fotelja

pre preko 1 godinu

Sad ce "strucnjaci" iz fotelja sa telefonima u rukama da nam ovde spamuju na stotine poruka kako toboze Terza 'nema pojma' sto hoce da dovede ovog decka jer je on 'ocajno pojacanje',a decko standardno igra Spansku ligu i jos na sve to je Reprezentativac Srbije!
I

Igrao je i

pre preko 1 godinu

Nikola Maksimovic standardno u Napoliju koji je 100x veci klub od Hetafea pa niko normalan nije zeleo da se vrati u Zvezdu. Nemas pojma, a solis pamet drugima.
5

56mnbgc6rv@privaterelay.appleid.com

pre preko 1 godinu

Znaci tebi je bolje da gledas drvo Milunovica nego Nikolu Maksimovica? Zanimljiv mozdani spoj!
R

Realno123

pre preko 1 godinu

To nam je potrebno trkač sa ozbiljnim iskustvom koji nije stranac i zna dres i istoriju a pritom nije ni star i može igrati par godina kao mentor
T

To sto je limitiran

pre preko 1 godinu

I ne ume odigrati pas u napred nego samo nazad, to nema veze?
@

@to sto

pre preko 1 godinu

Ti znas da li on igra unapred ili unazad? Siguran sam da si fudbal igrao samo na fizickom, ali 21. vek je pa i ti tako nebitan mozes da mudrujes sakriven iza svoje tastature jer je internet bas svakom dostupan...
P

Postic

pre preko 1 godinu

Realno Spartak Moskva ne igra Ls i ko zna kada ce , sto je dovoljno da presudi gde ce igrac ...
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Pa ovde se ne dovodi u pitanje odluka maksimovica on sigurno hoce da se vrati i da igra ls, ali je problem obestecenje koje sigurno nece da bude ispod 3 miliona
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Био сам скоро у Москви, посетио сам стадион Спартака, бацио поглед и на друге стадионе. Конкретно Спартаков стадион је као свемирски брод, а у лиги је мање више сваки стадион такав. Погледај инфраструктуру у нашој лиги. Притом што би живео у Москви, која је 100 година испред нас по свему, имао већи новац, имао би и утакмице против Зенита, Цска, Динама, Локомотиве, мање више свака од тих утакмица је по квалитету као код нас дерби, који је 3 пута годишње. Као фудбалер када размишљаш логично је да одабереш Спартак, а нама остаје да се надамо да ће он да размишља као навијач.