Komentari na vest

Utisci iz Atine: Dobrić potvrdio vrednost uz 16,6 poena, Petrušev prva violina, Milosavljević se vraća

S

Sale UGRINOVIC

pre gotovo 3 godine

Što kaže Željko Obradović Žoc. Jedno od njegovih osnovnih pravila je da igrača koji je umoran, povređen, nemotivisan... ne treba terati da igra. Bolje je da igra i neko ko je za klasu lošiji igrač, ali je zdrav i ima želju nego neko ko je nemotivisan . SREĆNO MOMCI I SAMO JAKO !!! Biće to sve OK! Mnogima će biti krivo kao nekad Radmanoviću kad je zaplakao.
K

Kako ja vidim...

pre gotovo 3 godine

...1.Jović,Teodosić,Micić;2.Dobrić;3.Lučić,Kalinić;4.Bjelica;5.Petrušev,Milutinov,Marjanović. Ovde ima 10 igrača,znači još dvojica, kandidata je malo više, sve zavisi ko će se oporaviti,ali Nedović,Gudurić,Milosavljević ili Lazić(mada je on delovao slabije od Milosavljevića na Akrošolisu
R

Ross

pre gotovo 3 godine

Dobrić jednostavno mora biti na spisku za OI, on je čovek koji može pokrenuti ekipu, pogoditi trojku kad treba kao Gurović na SP kad je sipao Amerima , a pritom igra i vrhunsku odbranu. Nisam ni delija ni grobar, i briga me čiji su igrači dok god svim srcem igraju za reprezentaciju.
P

PFC NS

pre gotovo 3 godine

Slazem se sa tobom. Mislim da Dobric moze da bude vazan sraf iz senke, kao Kalinic na Svetskom 2014. Pokazuje energiju u oba pravca, sut ga sluzi i mislim da bi mogao biti faktor X cak i na najbitnijim mecevima. Poseban plus je sto moze da pokrije pozicije 2 i 3. Mada moj favorit je uvek bio Gagi Milosavljevic, ali se pitam koliko sada moze nakon duge povrede.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Iskreno treba voditi igrače koji su potpuno spremni i u formi. A nažalost Gagi sad to nije, zato Ognjen treba da ide, treba nam neko ko će iz senke da rešeta.
(

(ko)Lektor

pre gotovo 3 godine

Realno, ako ide Gagi ne treba Lazic, i obrnuto, slicni su, ne treba od njih ocekivati neke suteve ili ludacke pogotke koji ce da podignu ekipu ako zatreba. Oni to rade vrhunskom odbranom i borbom za svaku loptu makar ista isla u treci red tribina. Mada nisam siguran da li ce ijednoga od njih povesti ako ima Dobrica koji ispaljuje rafal i pritom igra jako dobru odbranu. Mene najvise brine centarska pozicija, iskreno...
A

A Žoc!?

pre gotovo 3 godine

Kalenić!?!?
V

Viša trenerska

pre gotovo 3 godine

Micić,Teodosić,Jović,Nedović,Lazić,Dobrić,Gudurić,Davidovac,Kalinić,Bjelica,Marjanovic,Petrusev
D

Dobro je ovo...

pre gotovo 3 godine

...Zvezda + Petrušev i Teodosić...
F

Fuštar

pre gotovo 3 godine

Nemanja Bjelica potpisao za Crvenu Zvezdu!Bravo za dr.Nebojšu Čovića!!!
G

Grobar....

pre gotovo 3 godine

Moj sastav se odnosio na OI a ne na Kvalifikacije..
P

Preletecavic

pre gotovo 3 godine

Ako nekom do sad nije jasno zasto Jokic ne igra, sad moze da vidi da je Misko sve orkestrirao da bi Petruseva prodao, a mali ne bi imao minutazu ni 10% pored Jokica.
G

Grobar....

pre gotovo 3 godine

1)Micic, Teodosic, Nedovic 2)Bogdanovic, Guduric, Dobric 3)Lucic, Guduric 4)Bjelica, Petrusev 5)Milutinov, Marjanovic... realno ovo je najbolje sto imamo, nema mesta za Jovica, Raduljicu, Gagija..a zasluzili su..
G

Grobar....

pre gotovo 3 godine

Na trojci Kalinic, mesto 2x Guduric..
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Nedovic, Bogdanovic, Guduric nece igrati. Upada Avramovic sigurno.
L

Lucky Lurtz

pre gotovo 3 godine

Ne osvajaju medalje igrači nego timovi. Moramo da shvatimo da smo zemlja košarke i da počnemo tako i da se ponašamo. Da bodrimo momke meč po meč, da vjerujemo u njih pa šta god da bude. Uvijek je bolje da nam igraju oni koji to žele, pa iako nisu, bar na papiru, najbolje što imamo.