Aleksandar Đorđević (©MN Press)
Aleksandar Đorđević (©MN Press)

Preokret na pomolu, titula čuva Đorđeviću posao, predsednik Virtusa najavio razgovore

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 23:14

Sada srpski trener ima sve u svojim rukama

Posle izgubljenog polufinala Evrokupa i propuštene šanse da odvede Virtus direktno u Evroligu, Aleksandar Đorđević bio je po drugi put ove sezone nadomak otkaza, ali osvojena titula šampiona Italije u dominantnom maniru mogla bi da dovede do potpunog zaokreta u statusu nekadašnjeg selektora Srbije.

Niko pred početak finalne serije nije unapred otpisao Virtus protiv milanske Olimpije, ali teško da je bilo ko mogao da zamisli ovakav rasplet sezone, tačnije da bolonjski sastav sa “nulom” razbije najvećeg rivala u državi.

Izabrane vesti

18.00: (3,05) Rems (15,0) Strazbur (1,45)

Na pitanje da li će Aleksandar Đorđević ostati na klupi Virtusa prvi čovek Virtusa Masimo Zaneti je najavio pregovore.

”Razgovaraćemo, razgovaraćemo, videćemo”.

Podsetimo, Italijom je snažno odjeknula informacija da je Zaneti poslao milionsku ponudu Andrei Trinkijeriju da postane novi trener Virtusa, što je on ipak odbio pa je fokus prebačen na selektora Španije Serđa Skariola. Ali, sada bi prvenstvo ponovo mogao da dobije srpski stručnjak.

Italijanski milijarder i kralj kafe najavljuje još veća ulaganja u tim kako bi konačno povratio evroligaški status.

“Rekao sam da ćemo biti šampioni za pet, a trebalo nam je četiri godine da stignemo na tron. Uspeh posvećujem Albertu Bućiju (legendarnom treneru Virtusa prim. aut) jer sam ovde zbog njega. Nastavićemo da se trudimo, da pravimo još jači tim i postignemo i druge značajne rezultate. Zahvaljujem svim saradnicima na uspehu”.



tagovi

Virtus BolonjaAleksandar ĐorđevićPalakanestroMasimo Zaneti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara