Komentari na vest

Pita se nešto i Jokić o toj MVP tituli: Bruklin gledao još jedan tripl-dabl Srbina

k

kojotski

pre oko 1 godinu

Imaju Vizardse sad u sredu gostovanje, posle protiv Janisa i Embida kući. Te dve utakmice kući će odlučiti MVP-ja. Posle toga im se lako može desiti da skliznu na drugu poziciju Zapada. Bilo kako bilo, izgleda im ne ginu Lejkersi ili Voriorsi u prvom krugu plej-ofa.
h

hfjrj

pre oko 1 godinu

Marej nije nikakva superzvezda, decko je pros3can nba igrac, vise stete nego koristi timu. Kad uzme loptu pa to nema vise oci, mozak iskljuci,ide na silu ,sut kao sut kad ga hoce onda sipa ali licno bih ga trejdovao za korisnijeg igraca
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ono sto je fascinantno je da Jokic i pored temperature izadje na teren i upise tripl dabl za pobedu Denvera.Embid to sigurno ne bi mogao.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Embid-Ovo je moj grad Jokic-Malo je i moj.
S

Sa temperaturom

pre oko 1 godinu

Tripl dabl za tri cetvrtine koliko je igrao! Jedini igrač u istoriji Nba i na svetu koji belezi trip dablove skoro svaku utakmicu a igra u proseku izmedju 2 i 3 četvrtine po meču! Ne moze da se poredi ni sa kim jer je za klasu iznad svi!
j

jeste

pre oko 1 godinu

Vidi se da si gledao mec kad kazes za 3 cetvrtine.Porter i marey izvukli utakmicu,prva runda play offa i nazalost kraj za denver.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

jeste-U suštini jeste imao tripl dabl za tri četvrtine,igrao je 36 minuta,verovatno je čovek na to mislio a imao bi u trećoj četvrtini da je Grin pogodio ono lagano polaganje ali čovek promaši.Marej i Porter izvukli utakmicu,ne bi se složio,Marej je dao 20 poena u prvoj četvrtini,do kraja meča još 5 poena,4 asistencije Jokića Mareju,4 Porteru.Na 4 poena razlike u drugoj četvrtini 42:38 otišlo se na 53:40,Jokić u tom periodu postiže 8 poena,Porter 2,Marej 1,zadnja dva minuta treće četvrtine postiže 8 poena i razlika odlazi na 20 poena 91:71.Postigli su više poena od Jokića to stoji ali on njima izmišlja poene svojim asistencijama,pritom 17 skokova je imao,čim ga nema na terenu prednost se istopi za tili čas...

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Само луда незналица може рећи да је ембид бољи од николе!!! Није ни близу Николи. Лако је ембиду да се шепури кад има Хардена који је најбољи асистент лиге око 11 асистенција у просеку,нема ни креативност,ни шут, има иза себе филаделфију која је можда и највруће кошаркашко тржиште у америци,још од времена Вилта, доктора џеја па преко ајверсона, гура га цела лига и еспн. Никола је револуционарни играч,као некад Кораћ и Пистол Пит.
D

Dva Miloša ubiše...

pre oko 1 godinu

Ovo je lepo skrojen komentar, izuzimajući ovaj Embiid slander. Čovek je majstor, pa ako neko treba da nam upadne u oko kao pozitivna ličnost to je on, budući da ima mnogo elegancije i pameti u svojoj igri, a to je ono što mi obično cenimo.
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

dzaba mu embid daje vise poena
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Pa mvp je nagrada za najboljeg odnosno najkorisnijeg igraca, ne za najboljeg strelca…
s

sale brat

pre oko 1 godinu

naravno da ce sezona da se svodina na kraju kako prodju u pej ofu, ali je broj lopti koji jokic uzima kao vodeci igrac neprihvatljivo mali kroz celu sezonu to cew ga i kostati mvp mada to njega ne zanima ali marej mora da skonta nekada da nije dzordan
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Denverova klupa bi se kidala sa Studentskim centrom...