Zek Ledej (© Star sport)
Zek Ledej (© Star sport)

Željko Obradović otkrio kada se vraća Zek Ledej

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.03.24. | 19:32

Američki internacionalac nije u timu Partizan Mozzart Bet još od meča u Barseloni zbog smrtnog slučaja u porodici

Posle pobede nad SC Derbijem u Podgorici, Željko Obradović je pričao sa medijima i dotakao se teme koje mnoge u ovom momentu najviše zanima. Kada će se vratiti Zek Ledej?

Izabrane vesti

"Razgovorao sam sa ljudima iz kluba, Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Podsetimo da je Ledej napustio Partizan još posle meča u Barseloni zbog smrtnog slučaja u porodici. Krilnom centru Partizana je preminuo otac zbog čega se Ledej vratio u Dalas. Od tada je sa porodicom, a po svemu sudeći se vraća naredne nedelje.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Ledej bi trebalo da stigne na trening u utorak, a meč protiv Olimpijakosa je zakazan za četvrtak uveče.

Osvrnuo se potom Obradović na sam meč protiv kluba iz Podgorice.

SC Derbi igra odlično tokom sezone, radi se o timu koju ima veliki potencijal i sjajnog mladog trenera. Imali smo dosta problema tokom meča. Bilo je evidentno da smo umorni i spori posle duplog kola Evrolige, ali smo u nastavku meča uspeli da podignemo nivo igre u oba smera i stignemo do pobede“, naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

Šta je rešilo pitanje pobednika? Znatno agresivnija odbrana, pametne odluke u napadu. Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi".

Usledilo je pitanje o ulasku Dubaija u ABA ligu.

"Ne znam ništa o tome, niti me zanima. O tome se odlučuje na sastancima ABA lige, a ja sam maksimalno fokusiran na ono što nas očekuje do kraja sezone", zaključio je Obradović.


tagovi

Zek LedejKK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara