Komentari na vest

Anđušić: Uspeli smo da im otežamo igru koju forsiraju cele sezone (VIDEO)

G

Gosthjk

pre 11 meseci

Meni je utisak ne veceri, nedelje nego sezone da Madar (150k) drzi kosarkasko predavanje, kliniku nabedjenom Kampacu(6,9m). Ono je bila milina za gledati.
M

Mrcina

pre 11 meseci

Mislim da je ovo najlenji košarkaš koji postoji.Užasan je cele sezone.
d

dule1234

pre 11 meseci

Zagorac vrati se, sve ti je oprosteno...
M

MareSu

pre 11 meseci

Anđuša hvala ti za sve, ali odmori ostatak finala… sreća naša što zvezda nije kaznila njegov boravak na parketu… nije prvi put da strepimo svaki put kad kroči na parket, sa njim i Trifom ni +20 nije sigurno ne bitno ko je na drugoj strani terena… Voliš ti Partizan sve se to vidi, ali pomozi nam pa smisli neki povredu….
X

X

pre 11 meseci

Andjusicu... Ako mi neko kida zivce ove sezone to si ti... Doveden si kao nekakav suter sa reputacijom, koji cele sezone nema sut, 3 vezane trojke nisi dao, u moru promasaja gde ostajes sam... Jako lose samopouzdanje tokom citave sezone... Odbranu ne igras, ne znas da igras, mlak si, prolazi te ko stigne, a kad te prodje, jos pravis i nerezonske faulove... I na sve to si mi ostavio los utisak nakon onog pevanja sa grobarima i sutradan odmah izvinjavanje celom auditorijumu i tvome ciganskom bratu "Nedi"... Ne znam sta da kazem,.kad se odsvira kraj, tebi bih prcom voleo da vidim ledja... Da se ne ljubimo, mozes kod brata Nede na burgere...

1992

pre 11 meseci

Brate, živ bio, dobar si dečko ne sumnjam, ali jedino što si ti otežao je otežavanje nama puta do pobjede. Idi ljubi te brat negdje gdje nema pritiska, pa se ispucavaj, nemoj kod nas više ljubim te. Eto.
V

Vare

pre 11 meseci

Ubedljivo najgori igrač partizana.uplašen ne može koš da pogodi gubi lopte .

Milos Bozic

pre 11 meseci

on i trifunovic...ne zna se ko je gori...mozda ovaj,zato sto nema sramote,a iskusan kosarkas.
X

X

pre 11 meseci

Trifunovic je za ovog Dzimi Batler...
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Od Madara i Trifunovića ne može biti gori. Ajde što smo Glasa pustili da bi igrao Trifa koji je lošiji igrač, nego što je Dalas Mur je otišao zbog Madarove minutaže, iako je za Madara Alen Ajverson lično. Strašno. Madar svaki put kad prenosi loptu, strpimo da je ne izgubi u prevodu. Neverovatno loš igrač. A Trifa isto kao i Madar, nema ni jedan kvalitet, a vazda skuplja neke minute, ne zna ni on kako ni zašto.