Komentari na vest

Cibona prekinula Igokeinu seriju pobeda

I

Immobile

pre 5 meseci

Podanik familije Čović Vlada Jovanović je pokazao da nema pojma. I to su sada videli i ovi iz Igokee. Zaslepljeni njegovom pobedom u Areni nad Partizanom koju je takođe umalo prokockao, ne znajući kako da reši zonski presing celu poslednju četvrtinu. To su perspektivni treneri. Cibona ga nadigrala bez trenera koji je isključen, a došao je juče. Sa 7 igrača. Cibona nema trenera, niko neće da je vodi pa čak ni pomoćnici. Nemaju novac. Nemaju Milorada Dodika. Nemaju upravu. Nemaju ništa. Ali pobeđuju Vladu Jovanovića u gostima. U Ligi Šampiona 0-6 ,najgori uz Češku Opavu koja je igrački mnogo gora, a i po budžetu je znatno slabija Tužna je i smešna ta Aba liga. Vidimo kako se provode perspektivni treneri iz fabrike Nebojše Čovića i KSSa. Vladimir Jovanović, Stevan Mijović, Slobodan Klipa, Branko Jorović... Srpskoj košarci se smeši jedan ogroman brodolom što se tiče struke od koje sve kreće.
d

doce

pre 5 meseci

na nivo partizana u fudbalu..ssmo sto se ovo planski radi..a u kosarci misle da su elitu
I

Immobile

pre 5 meseci

@doce Kakav god da je nivo Partizana u fudbal, taj klub ima da plati obeštećenje za igrača od 1,5 miliona evra. Cibonin budžet je nepoznat, pred stečajem su već dve godine. Jedna nsvakidašnja i nehumana sitaucija za jedan takav klub. Ali ako to ne prepoznaju Hrvati da im se takav brend gasi pred nosom, šta onda mi Srbi treba da se bavimo tom situacijom i da pričamo o istoj.
J

Jtd

pre 5 meseci

Struka odavno ne postoji, postoji par samoukih trenera koji iskoce jer imaju odredjeni talenat i zele da uce ali sami. Ovi ostali su trgovci, ne treneri, trguju igracima, trguju rezultatom i morala gotovo da nemaju, prodaju se za par stotina evra ali sve je to posledica negativne selekcije na svim nivoima, vise nema mesta cudjenju
I

Immobile

pre 5 meseci

Ne trguje niko ničim, najobičniji podanici. Oni se pitaju kao što se pita prase pred Božić. I niko se ne čudi ovde, samo konstatuje i obelodanjuje situaciju koja je krajnje problematična i jeziva.