Komentari na vest

Da pokažemo da smo gospoda i da igramo na najvišem evropskom nivou

c

celavi.tviter

pre 11 meseci

Za tebe je gospodin. Ti lepo u Albaniju na more kod brace.
u

usmrdeli.glavatan

pre 11 meseci

Prvo da odes na neku utakmicu Partizana u zivotu pa posle na tviter i u crkvu na krstenje i da povedes glavatu mamu koja te je vaspitala nakaradno.
A

Ajde da budemo iskreni

pre 11 meseci

Coveka koji je spreman sebi ovo da uradi na glavi nikako ne mozemo nazvati gospodinom.
G

Gost200

pre 11 meseci

Očekuje se naravno još veće divljaštvo nego u prošloj utakmici.
r

retro

pre 11 meseci

Jel smeta fmp u aba ligi il samo smeta u kls ligi? Pitam za druga
1

1983

pre 11 meseci

Veceras ce pokazati gospodstvo a i u petoj ako se bude igrala zene decu majke oceve samo najblizu rodbinu igracima treneru i upravi
P

Pitam se....

pre 11 meseci

Jel mozda onaj pored Zeljka gospodin???

Srpski samuraj

pre 11 meseci

Gospodin!
D

Djape45

pre 11 meseci

Problem je što je više od 50% navijača KK Partizan krenulo da prati košarku ove godine. I sad njima je ovo presedan, oni ne znaju šta se dešava godinama unazad u duelima Zvezde i Partizana, niti su mogli znati kako je bilo u Pioniru prošle godine kad su oni bili domaćini jer nisu gledali. E sad o navijačima se može diskutovati, ali razlika izmedju naših i njihovih igrača je nebo i zemlja. Ledej povredjuje igrače, Lesor pesniči, Madar i Panter sa redovnim pokazivanjem srednjaka punoj dvorani, Andjušić peva prostačke pesme pred kamerama, itd. A Grobari pominju komentarisanje sudjenja. Pa lako je vama kad ste ove sezone imali domaćinsko sudjenje čak i protiv Reala. Koliko tehničkih je dobio Obradović a jb sve po spisku sudijama svaki meč.
H

Hahaahahahahahha

pre 11 meseci

Partizan poceli pratiti ove godine? Hahahahahhahh au decko, ti si pobedio sve moguce indijance ovde
m

mozak

pre 11 meseci

ukljuci...auuu koja si ti dilejlaaaa
M

Ma

pre 11 meseci

Ti si meni hit decace, pa ti pises bolje cak i od doktora😂😂😂😂😂
i

istina

pre 11 meseci

sve je covek u pravu, kod mene u firmi se 4 lika nalozili na sezonske a tim naucili tek posle nove godine
D

Djape45

pre 11 meseci

Mi kada nismo umeli da igramo basket, bar smo znali da namirišemo bakar i ukrademo pehar. Sada smo naučili i šta su koraci i šta su duple!
@

@djapooo

pre 11 meseci

Nadam se da nemas 45 godina i ako imas, sramota godina treba da te bude tvojih, pogotovo ako smatras da si objektivan ovim komentarom. Partizan u kosarci se oduvek pratio, samo sto to nisi video zadnjih 9 godina jer ste igrali protiv Ratkovice i Vrabca uglavnom, pa nisi imao neku konkurenciju da ispratis. I sad napokon, ima konkurencije i pricas gluposti i lazes. Pazi navijaci Partizana komentarisu sudjenje. Po navijacima Zvezde, nema utakmice koja nije izgubljena zbog sudija. Da ih nema na terenu, po vasim komentarima, reklo bi se da bi bili prvaci Nba lige sa 82 0 u regularnom delu, a plej of sve utakmice sa 4 0 do kraja sampionata. Toliko pristrasan komentar i samo navlacenje jedne gluposti na drugu glupost. Kosarka je smesna u smesnoj drzavi kakvoj jeste. I sve saljemo samk ne lepu sliku u svet ovim takmicenjem. Verovatno je Ledej kriv sto Petrusev padne preko njega i udari se u slabine. I ostalo. Ma nebitno, ne treba se komentarisati to, jer bi se ti uvek pravio slep barem na jedno oko, ali svakako sportski pozdrav, pa da nadjes politicki portal neki i isto ovakvom pristrasnom zestinom da komentarises.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Znaci isto je vredjati nekog verbalno i potezati stolicu i staklenu flasu?!Molim Venacijansku komisiju da se izmeni KZ.
D

Djape45

pre 11 meseci

Jel se ubraja topovski udar u to ?
G

Gospoda

pre 11 meseci

Uz bacanje čokančeta na igrace, potezanje stolica, to gospoda.
M

MNM

pre 11 meseci

Kad izadje petorka kameruna a vamo naspram njih naši,meni odma lepo šta god da urade
G

Goss

pre 11 meseci

Naši vildoza campaco bentil martin ahahaha kakav mozak
P

Pitanje

pre 11 meseci

Mozda za pocetak da ovi se ponasaju normalno da ne provociraju???? Mozda to ipak, Prosle sezone isto kao i ove ponovo njihovi igraci provociraju u uzavreloj atmosferi o cemu dalje da pricamo????

Sakur

pre 11 meseci

ahahahahha cuj ovog indijanca
V

Vi

pre 11 meseci

Ne pricate, samo pisete saopstenja na svaka 3 sata.
И

Исток Пфк

pre 11 meseci

Ајде нека неко напише како су играчи Партизана провоцирали? Засути су свим и свачим приликом уласка на терен, гађани током загревања, навијачи покушали да се физички обрачунају са њима и после они провоцирају јер након свега тога Мадар покаже средњи прст. Невероватно али сваки пут се пласира тај апсурдни наратив Н.Ч. који досеже до те границе вређања здравог разума и безобразлка где испада да су навијачи Партизана гађали своје играче??? И после се чуде зашто Партизан неће да игра Клс, па нараво да не треба да игра. До доласка Човића сасвим је нормално било да буде гостујућих навијача на дербијима а доћи ће се до тога да ће дерби утакмице бити без публике.
f

f34r xf

pre 11 meseci

Kaze Urbonas da je Branko Lazic od Pantera napravio navijaca na tribinama, posto se na terenu nije video. najbolji defanzivac Evrope, protiv najskuplje placenog ofanzivca i pobedi 7 puta jeftiniji igrac. Tako se to radi.

Sakur

pre 11 meseci

Tako moze samo da ga cuva u covic aba ligi gde mu se svaki cetvrti faul svira na Panteru
G

Goss

pre 11 meseci

Pa da je sudjenje pošteno taj mesar bi već u prvom poluvremenu imao 5 ličnih
P

PartizanPFK

pre 11 meseci

Oni su pokazali kakva su gospoda u trećoj utakmici kada su spremili linč za igrače Partizana. Pamti pa vrati, ISTOM MEROM! Biće opet izadji mala!
X

Xao

pre 11 meseci

Šta ti pričaš ostrašćeni, na igrače Zvezde je bačen topovski udar prošle sezone..
@

@Xao

pre 11 meseci

I opet će! Svakome po zasluzi!
@

@xao

pre 11 meseci

Па након ваше прве две утакмице, где се све исто дешавало као са претходне..
B

B.C

pre 11 meseci

Jel, sad da se pokazemo gospoda !? Pa sto u areni nisu pokazivali da su gospoda, vec vrijedjaju , bacaju itd . Ma veceras jos jace !!!!

Sakur

pre 11 meseci

Vi da se pokazete gospoda ahahahahahahhahahahahahahah samo pogledas prve redove kod nas i kod vas i dalje nema sta da se prica cuj vi gospoda ahahahahahahhaha
X

X

pre 11 meseci

Ko baca... Jedini koje ste bacali staklene flase i bukvalno stolice ste vi i jedino vi... Cak i u vrerjanju ste pobedili, konstantna mrznja, ne znal da li ste pevali Zvezdi 3 ciste pesme, iskljucivo Partizanu... Sodoma i Gomora ste...

gemathegreat

pre 11 meseci

A crvenovratom u sedmom čukun kolenu se svega setiti.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Bivsi muz Goce Trzan vam je u prvom redu?!Ej!