Komentari na vest

Delije iz Pionira zovu na Marakanu

1

1122334

pre oko 1 godinu

Нека ме исправи неко ако погрешим у излагању...У суботу се неће десити никаква спектакуларна револуција, нити је позив да дођемо на утакмицу кад игра Звезда позив на нешто слично. Али треба да схвати сваки појединац да само јака трибина и групација око клуба може да брани клуб на прави начин, а самим тим и ову ојађену и измалтретирану Србију. Макар ја целу ову причу тако доживљавам. Нико не жели да буде изманипулисан, намагарчен, навозан, али ајде да дамо праву шансу да нас опет овај клуб и трибина све окупи, па да видимо на коју ће страну све да се одвија убудуће. Ко је иоле редован, зна да се годинама у назад позива и вапи за критичном масом која ће сама од себе бити будно око над Звездом, а самим тим и Србијом. Немојте да серете свуда около, а да пре тога бар нисте покушали да урадите нешто по свим питањима која вас море и о којима нашироко паламудите. Сви све знају, милион прича кружи, а на протест испред севера дођу они који и иначе можеш да сретнеш тамо. На првом месту, ту смо као навијачи Црвене Звезде, људи који су уз клуб и у добру и у злу, али размислите шта епитет навијача Црвене Звезде носи са собом и шта му је право значење. Неће се нико тако лако зајебавати са пуним Севером. Шта за вас значи епитет Звездаша, Делије? Јел носи са собом то неку тежину, јел осећате то? Јел 78 година вичемо Звезда,а мислимо Србија? Па дођите онда, чак и ако тренутно о томе само понекад разглабате на небитним местима. У суботу ви не дајете подршку одређеној групацији, одређеним људима. У суботу долазите да се окупимо, да стојимо заједно, да навијамо јако и како треба, а стари ће се након тога саме покоцкати, верујте. Видимо се у суботу! НАПРЕД ЗВЕЗДА!
L

Liga sampinjona

pre oko 1 godinu

Delije nemojte dzabe zvati nas ,odlazak Terzica za zvezdu je spas!
P

Prvak Evrope u fudbalu !

pre oko 1 godinu

Proslava istorijske Titule pred punom Marakanom uskoro !!!
G

Gost1231

pre oko 1 godinu

Ni da mi platite ne bi dosao. Gradjevinari. Ceo zivot samo svoj interes gledate.
L

Liga sampinjona

pre oko 1 godinu

Ne pada nam na pamet!Dok se banda iz kluba ne otera ,neka vas gleda 1000 huligana sa severne tribine.Amin
K

Kurir

pre oko 1 godinu

Nadam se da nećemo proći u ligi sampiona kao one godine sa parizom i bajernom ali ako bude ovaj sastav teško nam se pise
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Jer ti si do sad bio redovan na tribini, naravno. Ista prica kao za reprezentaciju, stadion u najboljem slucaju videli na ekskurziji, a odjednom su svi nesto uvredjeni i svi nesto bojkotuju. Da nam je da se vrate pecurke i da nemamo za sampon, je l biste to hteli, tad biste dolazili na stadion licemeri?
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Kakvo je to deljenje, ti ako voliš Zvezdu i u mogućnosti si ićeš i u Pionir i na Marakanu a ne tamo idem vamo ne idem
s

stankelitza

pre oko 1 godinu

Za Zvezdu volim i navijam, ali "sever" odavno više nema veze sa Zvezdom, a dolaskom na Marakanu daje se podrška ovoj upravi i ovom "severu", tako da neka hvala.