Komentari na vest

Gospodin Nikola Jokić: Embid piše istoriju pred našim očima, to mora da se ceni

M

MNM

pre 3 meseca

Jokić doneo titulu svom timu i to bukvalno jer bez njega ne bi osvojili Embid nije,niti će doneti titulu svom timu i tu se završava svaka priča,pa da
N

Nikola66

pre 3 meseca

Iluzorno je komentarisati neke stavove.Slazem se da Jokic slabo igra odbranu u regularnom delu ali 6 godina ovakav i gori Denver odvodi u plej of.Prosli plej of je igrao dobru odbranu i to protiv Taunsa i Gobera,Pejtona i lendejla Devisa,Adebaja malo li je.
M

Moguce, naravno

pre 3 meseca

Da li je i Vilt sprdnja igrac jer je dao 100 poena u utakmici? Uzmimo u obzir da tada nije bilo trojki... Dakle, sklanjali su mu se kako bi dao 100p, smesno, sprdacina, je li?
Z

Zoki SU

pre 3 meseca

Da,naravno da je sprdacina. Kosarka je kolektivni sport gde je 5 igraca na terenu. Naravno da postoji opcija br.1,2,3 ...u napadu. Ali kada jedan igrac da 70,80 ili 100 koseva tu ne postoji nista osim opcije 1. To vec nije kolektivni sport. Pogledajte samo Jokica koji odbranu u opste ne igra.
Z

Zoki SU

pre 3 meseca

Kosarka u NBA ligi pored kosarke u EL je neglediva i totalno drugi sport. Utakmica KKP i Zalgirisa je za EL jedan prosecan ili mozda malo iznad proseka mec. Ali mec koji je imao sve. Lepa za gledanje, brza s dobrim odbranama,preokretom. Ove NBA utakmice su se svele na brojke i matematiku. Utakmice gde se svako svakome sklanja i gde dve ,tri "zvezde" sutiraju na kos a ostali bleje. 70 koseva Embida i 73 kosa Doncica ...to nije kosarka. To je sprdacina. Oni su odlicni igraci ali napadju kos koji niko ne brani. 70 koseva ne bi dali nikome u Srpskoj prvoj ligi koju redovno pratim.
P

Pratis li

pre 3 meseca

Pravopis? I znas li razliku izmedju 70 koseva i 70 poena?
S

Srpska liga

pre 3 meseca

Nastavi da pratis srpsku ligu ako je Nba negledljiva. U nba se "svako svakom ne sklanja". Premda, imas pravo da mislis tako. Barna i Bojic iz tvog kluba bi objasnili LeBronu i Dejvisu kako se igra odbrana. Nastavi da zivis u zabludi. Sve najbolje
P

Pedja1987@@

pre 3 meseca

Izjava na mestu i iz glave u eri marketinga.
t

takavje

pre 3 meseca

Pokusava da postane amerikanac
P

Pedja1987@@

pre 3 meseca

Baš naprotiv.