Jokić (©AFP)
Jokić (©AFP)

Gospodin Nikola Jokić: Embid piše istoriju pred našim očima, to mora da se ceni

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.01.24. | 08:10

“Nemam ništa protiv njega, mediji su stvorili to rivalstvo”, poručio as Denvera

Ponovo Džoel Embid nije izašao na megdan Nikoli Jokiću u Denveru, to je sad već peta godina i danas je to sportska tema broj jedan u SAD. A i mnogo šire.

Dok je nedavno Embid nadigrao Jokića na svom terenu i srpski as mu na tome čestitao odmah po završetku meča, prva zvezda Filadelfije i aktuelni MVP NBA lige je jutrošnji duel u Denveru presedeo na klupi zbog povrede.

Izabrane vesti

I dok su navijači Nagetsa ludovali prozivajući Embida, loptu je spustio Nikola Jokić na konferenciji za medije posle meča, na kojoj je pokazao kakav je gospodin u odnosima sa rivalima.

Mediji su napravili neko rivalstvo, ali ja nemam ništa protiv Embida. Mislim da je sjajan igrač. Ako si košarkaški navijač, fudbalski, navijač Denvera, Filadelfije, voliš konjske trke ili čak i neprijatelj, moraš da poštuješ šta Embid radi. Čovek pred našim očima ispistuje istoriju i čini da sve izgleda tako lako”, poručio je Jokić.

On je dodao i da ne treba sad pričati samo o Embidu, jer Filadelfija i bez njega ima odličan tim.

“Možda je delovalo da je bila laka utakmica za nas, ali nije. Filadelfija ima dobre košarkaše. Zato smatram da ne treba da pričamo o Embidu, ne samo zbog toga što nije igrao, nego zato što je Pol Rid odigrao jako dobro i trebalo bi njega da istaknemo”, podvukao je Nikola Jokić.

Srpski as je meč završio sa 26 poena, 16 skokova i sedam asistencija, dok je njegov Denver dobio meč sa 111:105.

 


tagovi

NBA ligaDenver NagetsNikola JokićDžoel Embid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara