Komentari na vest

Jokić obesmišljava MVP trku: Novi tripl dabl, prvo mesto i osveta za šamar u Medisonu (VIDEO)

C

Cccc

pre oko 1 mesec

Kad gledamo Jokaru ispada da svako može biti NBA igrač ali izgleda da nije tako. Međutim nije mi jasno da ni deseti dio toga ne prikazuje u reprezentaciji.
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Velika nepravda je napravljena prema njemu sto i prosle sezone nije dobio titulu MVP-a. Embid jeste bio dobar, ali smatram da su u pitanju bile nijanse. Jokicev doprinos timu je sveukupno veci. Cenim da je to zato sto dolazi iz Evrope, tesko bi se neki pomirili sa tim, slican problem ima i Djokovic...koliko bi vise bili cenjeni obojica da nisu Srbi. Najveca mana mu je sto marketinski nije atraktivan, tj. previse je "normalan" u americkim okvirima, nema tetovaze, ne pravi skandale, nije agresivan, ne propagira nemoral i "nove vrednosti".
N

Niko nikad kao

pre oko 1 mesec

Kao Jokić treći put najbolji košarkaš planete! Od Denvera napravio šampione i nadamo se svi da će Denver odbraniti prsten! Najveći ikada Srbija 🇷🇸 je ponosna
b

bakicar

pre oko 1 mesec

Ove godine se gleda i doprinos razvoju franšiza i popularizaciji lige. Ne može biti mvp neko ko fejmuje kobile a šejmuje fenove koji plaćaju pretplatu i budni čekaju utakmice.
O

Opa Miki

pre oko 1 mesec

A vidim ja kod Klajna u enciklopediji dopisali u definiciji mvp-ja da je to osoba sa najvećim brojem selfija u sezoni i top tri pratilaca na insta i tik toku...
S

Sava zna

pre oko 1 mesec

Ove godine je Dončić MVP. Brojke ne lažu.
M

MVP

pre oko 1 mesec

Da, Jokic jeste prvi kandidat za MVP, ali ne razumem sto niko ne pominje Sabonisa koji je u dosadasnjem delu sezone skupio 24 tripl dabla, 2 vise od Jokera?
Z

Zato što daje

pre oko 1 mesec

20 poena u proseku, a ekipa mu je na osmoj poziciji na tabeli. Tripldabl je smislen ako ti je ekipa u vrhu, kao Jokićeva, ako si osmi na tabeli ili ako si kao Vestbruk pa ti skupljaš tripldablove, a ekipu ti nakanta ko stigne, onda to nije neki uspeh.
M

Miloschickochak

pre oko 1 mesec

Volim ono sto Nikola radi na terenu ali da je embid ostao zdrav ne bi bilo polemike oko mvp nagrade zato sto je bio dve svetlosne godine ispred Jokica. Ne kazem da je bolji igrac, mislim suprotno zapravo ali je vise ‘zedan’ ili ‘gladan’ kako god hocete. Nikola unapredjuje ekipu i savrsen je u tome sto radi, dobar je u svim aspektima igre ali meni ce vecna zal ostati zasto nije hteo makar jednom u toku karijere da ‘zapne’ na 2-3 meseca i napuni te kolone na maks, ja znam da sa skokovima i asistencijama ne bi daleko odmakao ali poena moze natrpati protiv bilo koga koliko hoce a on jednostavno nece. Zao mi je sto bi svi onda morali da prihvate cinjenicu da je najbolji ali eto.. kada bi trosio lopte koliko i doncic npr, i razni bukeri, durenti itd itd, mislim da bi bez preterivanja komotno bio na proseku od minimum 40 poena..
"

"da je" JAJE

pre oko 1 mesec

Au deckic sta ti pises. Tuga.
U

U istoriji NBA

pre oko 1 mesec

Samo jedan čovek je ima dve sezone iznad 40ppg. Wilt je to uradio u sezonama 61/62 i 62/63, a tada su bila potpuno drugačija pravila i on sam je bio veći od ostalih poprilično, posle njega niko nikada nije imao preko 40 poena u proseku, a bilo je silovatelja lopti i halavaca poput Kobija, Karmela, Hardena, Vestbruka, itd. Eto LBJ koji je fizički sila, koji igra u vreme najslabijih odbrana, kome se svira sve i svašta, pa nije prebacio 35ppg. Kada bi se toliko orijentisao na samo postizanje koševa, em bi ga tukli više, što bi se odrazilo na povrede, em bi se trošio daleko više, što bi mu se odrazilo i na igru i na povrede, a na daleko veći broj šuteva u slučaju da bi ih uzimao, opao bi mu procenat, što bi se odrazilo na rezultate ekipe, pa bi samim tim postao nešto kao Vestbruk što je kriminalno da to nekom ozbiljnom košarkašu bude cilj.
K

Khanbg

pre oko 1 mesec

Po cemu je bio svetlosnim godinama ispred Jokica? Po tome sto je trosio 62 lopte po utakmici i izvodio po 20 bacanja u proseku? Daj molim te...
N

NisamGost

pre oko 1 mesec

I da se slozim sa tim da bi Embid bio mvp da se nije povredio,ali "dve svetlosne godine ispred Jokica"... cak ne ni jednu svetlosnu godinu,nego dve :) . A za zapinjanje...sve ima svoju cenu. Evo bas taj Embid zapinje svaku utakmicu i nazalost rok trajanja ce mu biti kraci. Ljudski organizam je potrosna roba,treba razumeti signale kada porucuje da je preopterecen.
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Nije Jokic najbolji najbolji je Bigdanovic jer je iz Partizana, tako mi goaposina Sasw Danilovica.